Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Veliki horoskop za septembar: Šta da očekujete ako ste singl, a šta ako ste u vezi

Lifestyle

Izvor: 24sata.rs     31.08.2016 u 20:21 h 0

Veliki horoskop za septembar: Šta da očekujete ako ste singl, a šta ako ste u vezi
FOTO: pixabay.com

Spremite se za uzbudljiv septembar - evo šta su vam zvijezde sve spremile na polju ljubavi, zdravlja, posla...


Ovan 

Posao 

Septembar obeležava nekolicina važnih kosmičkih događanja, koji će snažno uticati na dinamiku poslovanja, Ovnova, koji su u privatnom biznisu. Na testu će biti vaša sposobnost prilagođavanja promenjivim tržišnim uslovima, brzina delovanja, izdržljivost i veština komunikacije. Mjesec započinje sa prstenastim pomraćenjem Sunca 1. septembra, u znaku Djevice i vašem polju rada, tako da se očekuju promjene u načinu poslovanja I u poslovnim odnosima. Do 9. septembra, imate zaštitu energije planete Jupiter, bilo bi korisno da obavite sve administrativne poslove vezane za zakonske obaveze, pročešljate troškove i regulišete odnose sa saradnicima. U drugoj dekadi septembra, kada planeta Jupiter uđe u znak Vage, stvaraju se povoljni uslovi za nova partnerstva i sklapanje poslovnih ugovora. Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno! 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Prisustvom energije planete ljubavi Venere i ulaskom planete Jupiter u vašu sedmu kuću braka i partnerskih odnosa 9. septembra, odnos sa stalnim partnerom postaće dublji, čvršći i kvalitetniji za duži period. Obnoviće se romantični trenuci i partner će vam sa starim žarom pokazivati svoju ljubav i prvrženost. Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum venčanja. U isto vrijeme najstarijim i najmlađim članovima porodice potrebna je vaša prisutnost i podrška, te pronađete više vremena za njih kao i odgovarajuća praktična rešenja. 

Ako ste slobodni: Većina slobodnih Ovnova će u septembrui poželeti da se povuče iz društva i intenzivnog noćnog života i pronađe ljubav i stalnog partnera. U drugoj dekadi septembra zaintresovaćete se za osobu, za koju do sada niste mnogo marili. To može biti kolega ili koleginica sa posla ili studija, predstavnik znaka Vage, Lava, Raka ili Djevice. Vrlo brzo će se pokazati da vas vaša prijeđašnja impresija nije izneverila, jer odnos će se zakomplikovati, usljed neiskrenosti i prijećutkivanih tajni, a vaša nade i očekivanja će se istopiti. Nakon kraha povućićete se i u svoj dom i obnavljati snage za bolje prilike i vremena. Sasvim opravdano! 

Zdravlje 

Energetski pad, koji ćete osjetiti kao posljedicu pomračenje Sunca, generalno će oslabiti vaš organizam i kao posljedicu možete osjetiti iscrpljenost, umor i malaksalost. U periodu oko 1. i 16 septembra pokušajte da izbegnete rizične i stresne situacije i sve do 22. septembra budite brižljiviji, obazriviji i disciplinovaniji u vezi važeg zdravlja. Masaža, redovna rekreacija, zdrava ishrana i kraće dnevno spavanje i odmor, bi za vas bilo korisno rješenje da se lakše prebrode uznemirujući septembarski dani. 

Bik 

Posao 

Dragi Bikovi, vrlo buran početak mjeseca prouzrokovan Sunčevom eklipsom u kompatibilnom zemljanom znaku Djevice i kvadratom Sunca sa planetama Saturn i Mars, neće ugroziti vaš biznis, ali će izazvati određenu stagnaciju u napretku i umanjene finansijske prilive. U prvoj dekadi septembra, je najverovatnije da ćete propusti povoljne poslovne prilike, međutim, već od 9. septembra, ulaskom Jupitera u vaše polje rada, nadoknadićete propušteno i sklopiti vrijedne ugovore za proširenje vašeg biznisa na inostrano tržište. Prosperiraće poslovi vezani za poljoprivredu i izvoz i uvoz roba, kao i male firme koje se bave dizajnom, kozmetikom i estetikom i škole za učenje stranih jezika. Značajnije poboljšanje finansijske situacije osjetiće se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Nakon perioda harmonije i godišnjeg odmora u vašem bračnim i partnerskim odnosima, pomračenjem Sunca 1. septembra i sedmicu prije i poslijetoga, poremetiće se sklad i na površinu će isplivati zataškana i skrivena nezadovoljstva. Prve dvije dekade septembra su krizne i oduzeće vam dosta energije da ponovo regulišete odnose. Oko 16. septembra i pomračenja Mjeseca u Ribama i polju vaših prijateljstava, moguće je otkrivanje vaših tajni i razočarenje u prijatelja, što će vas ekstremno emotivno uzrmati. Vrijeme je da se otvoreno porazgovara sa parnerom, kako bi se dale nove smernice vašem zajedničkom životu. Partner je saglasan i spreman na kompromise i promjene, što će se predstavljati vaš zajenički uspjeh. U poslednjoj sedmici septembra, kada planeta Pluton, vladar vaših bračnih i partnerskih odnosa, krene direktno ponovo ćete se jedno drugom približiti. Dramatično!

Ako ste slobodni: Izlaskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja. Ovaj predah će vam dobro doći, jer ćete lično osnažiti, profesionalno napredovati i dati sebi vremena da se emotivna gužva i konfuzija oko vas rasčisti. U poslednjoj dekadii mjeseca, zapaziće vas jedan ugledni kolega ili koleginica rođen-a u znaku Vage, Bika, Strelca, Škorpije ili Raka. Upornim udvaranjem skrenuće vam pažnju na sebe i pred kraj mjeseca, nećete uspijeti da odolite iskušenjima i prepustićete se nježnosti i strasti, jedne novo rođene ljubavi. Sjajno! 

Zdravlje 

Vaše opšte zdravstveno stanje tokom septembra će biti vrlo dobro. Ulaskom planete Jupiter u vaše polje zdravlja i svakodnevnice, bez obzira na manje emotivne poteškoće, zračićete vitalnošću i optimizmom. Kako planeta Jupiter ima tendenciju rasta i širenja, u narednih godinu dana, treba da obratite pažnju na ishranu i ograničite unos kalorične hrane i slatkiša, kako bi izbegli višak kilograma i gojaznost a zatim i eventualne poteškoće sa jetrom i žuči. 

Blizanci 

Posao 

Septembar će biti vrlo dinamičan i za Blizance, koji su u radnom odnosu. Solarna eklipsa u vašoj četvrtoj kući pogodiće indirektno vaše polje karujere, tako da očekujte promjene na poslu ili čak i u vašoj delatnosti. Lunarna eklipsa 16. septembra, koja se ovija u Ribama, direktno pogađa vaše polje karijere, što vama može donijeti prekid dosadažnjeg posla ili vrlo nepovoljnu situaciju na poslu. Amiciozniji Blizanci će od tog trenutka početi da traže druga rešenja i nove mogućnosti za zaposlenje. Pozitivan ishod situacije možete da očekujete nakon 24. septembra, kada planeta vašeg polja rada Pluton, krene direktno. Ovo će ujedno i biti signal za mlade i sve nezaposlene Blizance da su se stvorili povoljni uslovi za zaposlenje. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Za razliku od poslovnih teškoća, bračni i partnerski odnosi su tokom septembra vrlo usklađeni i stabilni. Vaš partner je spreman da vam pruži zaštitu i prijateljsku ruku, svaki put kada se osjetite iz poslovnih razloga isfrustrirano, konfuzno i nesigurno. Korisni saveti vašeg partnera i vaš osjećaj sigurnosti pokraj njega, daće vam potrebnu snagu i volju da se hrabro nosite sa poteškoćama. Očekuju vas vrlo srećni zajednički trenutci. 

S druge strane dva pomračenja, koja imaju uticaj na polje vašeg doma, najverovatnije će vas dodatno angažovati oko popravki i renoviranja. Mogući su veći izdatci. U ovom periodu, takođe, potrbno je da veću pažnju posvetite roditeljima i pomognete im u momentima njihovih poteškoća. 

Ako ste slobodni: Za slobodne Blizance, ulaskom planete Jupiter u znak Vage i vaše peto polje ljubavi, od 9. septembra stvoriće se povoljni uslovi, koji podržavaju ljubav, emocije i užitak. Pred vama je sjajnih godinu dana, kada ćete imati puno udvarača i vremena da pronađete pravog partnera za vas. Već ovog mjeseca preplavće vas sms porukice, ljubavni predlozi i ponude. U ovakvoj situaciji dobro ćete se snaći i zabaviti. Na jednoj proslavi, u poslednjoj sedmici septembra nećete ostati ravnodušni, prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Devici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strijelcu. Lako i brzo prepustićete se zanosu ljubavi i strsati i započeti romantičnu vezu. Opojno! 

Zdravlje 

Buran mjesec septembar, prirediće vam i dosta stresnih situacija, te se se potrudite da gaeliminišete redovnom rekreacijom, masažom, dnevnim odmorom i konzumacijom magnezijuma i vitamina C, E i B grupe. 

Rak 

Posao 

Poslovni Rakovi lakše će i sa manje drame prebroditi promjene izazvane pomračenjem Sunca i Mjeseca u septembru u poređenju sa martovskim pomračenjima. Sunčana eklipsa 1. septembra pogodiće polje vaših materijalnih dobara i zato u intervalu od sedam dana prije i poslijepomračenja, kada je ovaj uticaj najsnažniji, odložite vijeće investicije i proverite finansijske tokove, troškove i prilive novca. Takođe je važno, da budete oprezni u saobraćaju, komunikaciji i sa dokumentacijom. Polovinom mjeseca, 16. septembra, kada se događa pomračenje Mjeseca, pokušajte da izbegnite pregovore i sastanke od značaja i povedite računa o zaštiti ličnog autoriteta i uticaja. Ostatak mjeseca proćiće manje stresno, ali uz dosta angažovanja oko stabilizacije fininasija. Oprezno! 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Početak mjeseca može biti krizni za Rakove, koji su u braku i dugim vezama, jer uz pomračenje Sunca u Devici strvoren je negativan aspekt sa planetom Saturn, kaja je vladar vašeg polja partnerskih odnosa. Tamna strana vašeg odnosa će preovladati i vi ćete teškom mukom pokušavati da zaustavite kola, koja su krenula nizbrdo. Poljuljane sigurnosti polovinom septembra, kada je u senci Sunca, ugrožen vaš vladar Mjesec, krajnje osjetljivi i obuzeti emocijama tuge, povućićete se u svoju ljušturu i osamu. Na testu će biti čvrstina vašeg zajedničkog odnosa i samo oni parovi, koji su povezani dubokom ljubavlju i privrženočću za dom i djecu, će opstati. Prelomno! 

Ako ste slobodni: Većina planeta je raspoređeno u vašoj donjoj hemisferi horoskopa, tako da su mnogi slobodni Rakovi u ovom periodu povučeni u svoje misli, dom i porodicu. Vladar vaših ljubavnih odnosa planeta Mars je u vašem polju posla i svakodnevnice, tako da vam se već duži period dopada kolega ili koleginica sa posla ili fakulteta, a moguće je da je to neko ko živi daleko od vas i sa kim svakodnevno provodite sate u razgovoru preko društvenih mreža, skajpa ili telefona. Privlači vas jedana, Vaga, Riba, Bik ili Škorpija. Nakon dugog perioda udvaranja, u poslednjoj par dana septembra, stvoriće se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt. Izvrsno! 

Zdravlje 

Tokom septemra vaše zdravstveno stanje je vrlo solidno. Ipak, stres i vaša emotivna preosetljivost, mogu uzdrmati vaše zdravlje i zato je potrebno da preventivnim merama predupredite infekcije, iscrpljenost i malaksalost organizma. Uzimajte dosta tečnosti, urdeno odlazite na spavanje i opredelite se za zdrav način ishrane. 

Lav 

Posao 

Septembar je mjesec pun kosmičkih događanja, koje će uticati na sve znake, te i na vas i vaše poslove. Posebno je delikatan sam početak mjeseca, usljed uticaja pomračenja Sunca u vašoj drugoj kući finansija i znaku Djevice. Iznenadna promjena opšte finansijske situacije, zahtjevaće od vas veći oprez, pri manipulaciji novcem i pri odlukama oko investicija, u periodu oko 1. septembra. 

Kako Sunce ostaje u vašem drugom polju finansija do 22. septembra, a Jupiter je tu do 9. Septembra imaćete vremena da se pomoću reorganizacije finansijskog plana i prilagođavanjem na date uslove, brzo materijalno oporaviti i uzdignete. Ostatak septembra za vas će biti vrlo radan i kreativan tako da ćete mnoge započete projekte uspješno privesti kraju. U ovom periodu mogu se itaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu. 

Na zaposlene Lavove kosmička događanja neće u tolikoj mjeri imati uticaj, jer većina predstavnika vašeg znaka je već prošlog mjeseca obezbijedila sebi povoljne uslove i sigurno radno mjesto. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Lavovi koji su u braku ili dugim vezama, tokom septembra, treba da stvari preuzmu u svoje ruke i da se potrude da stabilizuju i harmonizuju odnose sa porodicom i partnerom. Do polovine mjeseca izvjesni su veći izdatci za popravke i renoviranja stana ili kuće u kojoj živite i oko ovoga, finansija i potrošnje novca sa vašim partnerom mogu nastati nesuglasice i sukobi. Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg parnera i privoleti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet. Uzburkano! 

Ako ste slobodni: Prvih desetak dana septembra mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka će posvetiti sebi i prijateljima. U ovom periodu, biće potrebno da razrešite pojedine nesuglasice sa društvom, daljim rođakom ili prijateljem. 

Situacija će se za vas promijeniti od 10. septembra, ulaskom Jupitera, vaše planete ljubavi, u znak Vage. Maksimalno ćete se aktivirati, odlaziti na kraća putovanja, izlaziti na nova mjesta i upoznavati intresantne ljude. Sasvim neočekivano, u jednoj spontanoj situaciji i razgovoru, zapašće vam za oko baš neko ko živi u vašoj neposrednoj blizini, a stigao je sa puta u vaš kraj. Flert, udvaranje, zanimljivi razgovori i prijatno utrošeno slobono vrijeme, pokrenuće vas emotivno i zbližiti vas sa jednim predstavnikom znaka Vage, Strelca, Blizanaca ili Ovna. Sjajno! 

Zdravlje 

Vaš organizam je sve do 24. septembra osetljiviji i zahtjeva veću pažnju i njegu. Početkom mjeseca su naročito izloženi stresu i podložni bakterijskim i virusnim infekcijama stomaka ili urinarnog trakta radno aktivni predstavnici vašeg znaka. Da bi brže otklonili tegobe u mnogome vam mogu pomoći adekvatni čajevi i konzumiranje vijeće količine vode. 

Djevica 

Posao 

Uz dosta napora upornim i marljivim radom i uredno plaćenim obavezama prema državi, u drugoj polovini mjeseca, uspećete da amortizujete pokušaj manipulacije i javno neprijateljstvo pojedinih poslovnih grupa iz vaše branše. Od 22. septembra kada vaša lična planeta Merkur krene direktno i kada Sunce uđe u znak Vage i vašu drugu kuću materijalnih dobara, uspećete da uz brojne ustupke i promjene, povratite ugled vašoj kompaniji i započećete ciklus finansijskog oporavka. Hrabro i borbeno! 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Tokom septembra doćiće i do promjena i u vašem bračnom i partnerskom odnosu. Naćićete se na prekretnici, kada dugi razgovori i pokušaji da se privremeno stabiliziju odnosi, neće biti dovoljno snažan lijek za ovu situaciju. Još jednom će vas prodrmati snažna emotivna kriza, sredinom mjeseca, u periodu lunarne eklipse, kada ćete shvatiti da vaš odnos zahtjeva korenite promjene i da taj čin zahtjeva vrijeme i vaše veliko strpljenje. Pojedine, emotivno slabe veze, će se ovoga puta raspasti, a one stabilnije, krajem mjeseca će ući u dug proces oporavka. 

Ako ste slobodni: Mnoge slobodne Djevice u prve dvije dekade septembra će biti preokupirane ličnim teškoćama i tražiće utehu u društvu ili savjet i podršku najbližih prijatelja. Ovo nije period kada će vas privlačiti spoljni izazovi, provod, zabava i izlasci. U drugoj polovini septembra, tako skrhani, potražite bivšu ljubav i baciti joj se zagrljaj daleko od očiju svijeta. Od 22. septembra, kada vaša lična planeta Merkur krene direktno, započeće proces emotivne i mentalne rehabilitacije u kome će vam biti potrebani mir i osama. 

Zdravlje 

Tokom septembra izbjegavajte koliko god je moguće riskantne, stresne i frustrirajuće situacije, jer pod negativnim uticajem dva pomračenja i drugim planetarnim nepovoljnostima, više nego obično je potrebno da povedete računa o sebi i svom zdravlju. Od velike koristi u ovom periodu je za vas da se pridržavate zdravog načina života. Rekreacija, meditacija, masaža i ostale metode, puno vam mogu pomoći da se opustite i odagnate nervnu napetost i iscrpljenost i sprečite pojavu bolesti. 

Vaga 

Posao 

Pomračenje Sunca početakom septembra izazvaće turbulentne promjene u vašem okruženju i u sferi vašeg biznisa, što će za vas biti dovoljno upozoravajuće, da na vrijeme promenite planove, strategiju i sačuvate koegzistenciju biznisa i poslovne tajne. Ovako pripremljeni, skoro bezbolno ćete premostili novonastalu situaciju. Štiti vas i moćan raspored planeta na istoku i gornjoj hemisferi, a ulaskom Jupitera u vaše prvo polje 9. septembra, možete da sa velikim optimizmom pogledate u budući napredak vašeg posla i karijere. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Sam početak mjeseca može biti krizan za bračne Vage i one koje su u dugim i stabilnim vezama. Porodični problemi, takođe mogu da izađu u prvi plan, jer planeta Mars, vladar vaših partnerskih odnosa biće u kvadratu sa Suncem i Saturnom, što znači da će vas preokupirati zdravstvene poteškoće najstarijih članovi porodice. 

Situacija će se stišati i određeno rasterećenje od briga osjetiće se već u drugoj dekadi septembra, kada će se i vaš odnos sa partnerom postepeno stabilizivati i donijeti vam brojne srećne zajedničke trenutke. U poslednjoj dekadi mjeseca, kada Sunce u vaš znak, obnovićete i poboljžati zajednički zabavno- društveni život. 

Ako ste slobodni: Vage koje su same, tokom septembra će biti vrlo društvene i rado će izlaziti, zabavljati se i posećivati zanimljiva kulturna događanja u svom mjestu. Venera je u vašoj prvoj kući i vi ćete izgledati izuzetno privlačno, tako da vas u prvoj polovini mjeseca očekuju brojna udvaranja, flert i po koja avantura. Ulaskom planete Jupiter u vaš znak, mnoge Vage će poželeti da se dodatno obrazuju i krenuće na kurs jezika, računara, slikanja, plesa, meditacije ili joge. Na kursu, u obrazobnoj ustanovi, pred kraj mjeseca zaintresovaćete se za jedanog predstavnika znaka Strelaca, Lava, Bika ili Raka. Na prvi pogled ćete se zaljubiti i započeti vezu punu strasti i romantike. Zanosno! 

Zdravlje 

Očekujte manji pad energije početkom i sredinom mjeseca i moguće je da ćete sem malaksalosti i nesanice, biti osetljiviji na bakterijske i virusne infekcije. Mnoge Vage, u ovom periodu će se ozbiljno posvetiti duhovnosti i izučavanju alternativnih tehnika za opšti boljitak organizma. Meditacija, joga i aromaterapija su complemetarne tehnike, koje bi na vas u ovom periodu blagorodno delovale. 

Škorpija 

Posao 

Septembar će biti značajan i uspješan mjesec za poslovne Škorpije. Pod uticajem solarne eklipse 1. septembra, koja se odvija u vašoj jedanaestoj kući na testu će biti poslovna prijateljstva, udruženja, vaši računari i hi- tech oprema. Prilika je da izađete iz nekorisnih organizacija i priključite i povežete se moćnim biznismenima iz vaše branše, koji vam mogu pomoći da unapredite i razgranate vaš biznis. Ulaskom planete vaših finansija Jupiter, 9. septembra, u vaše dvanaesto polje, mnoge poslovne Škorpije će se uključiti u važne inostrane projekte, humanitarnog, ekološkog ili duhovnog karaktera. Tokom boravka planete Jupiter u vašoj dvanaestoj kući, dodatno će vam se izoštriti poslovna intuicija, tako da ćete za dugo moći da se oslonite na nju, a vaši poslovni potezi će postati krajnje precizni i profitabilni. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: U prvoj polovini septembra Škorpije, koje su u braku ili dugogodišnjoj vezi, mogu da očekuju skladane odnose sa partnerom. Međutim, vaša harmonija se može lako narušiti pod dejstvom lunarne eklipse 16. septembra, koja će pogoditi vašu petu kući ljubavi i djece. Neslaganja mogu da iskrsnu oko djece i njihovog vaspitanja, ali je najverovatnije da će se zbog otkrivanja jedne vaše tajne, u vaša srca uvući sumnja i ljubomora. Rasprave, ubeđivanja i svađe, vas u narednom periodu mogu udaljiti jedno od drugog. Vi ćete se povrijeđeni povući u svoj svijet i tamo tražiti rešenja da izađete iz ove situacije. Dramatično! 

Ako ste slobodni: Solarna eklipsa će uzdrmati početak septembra Škorpijama, koje su same i izazvati privremeno povlačenje iz stalnog društva, zbog sukoba i razočarenju u jednog dugogodišnjeg prijatelja. Vrlo brzo, vaša osjećanja mogu biti povrijeđena pomračenjem Mjeseca 16. septembra u Ribama i vašoj petoj kući ljubavi, kada je najverovatnije da ćete prekunuti nedavno započetu ljubavnu vezu. Unutarnja snažna emotivna previranja povućiće vas u osamu i duboka razmišljanja. Mnoge Škorpije će se u ovom periodu posvetiti ličnom duhovnom razvoju i odlučiti da se priključe crkvi, grupi za meditaciju i jogu ili drugim udruženjima, koje se bave filozofijom života i alternativnim tehnikama iscelenja duše i tijela. S kraja mjeseca, na jednom predavanju ili skupu, srešćete srodnu dušu, koju ćete prepoznati u predstavniku znaka Riba, Raka, Škorpije ili Vage. Dovoljno da se prepustite i osmelite da uđete u vezu, koju ćete ljubomorno želeti da sakrijete od očiju javnosti. Vrlo emotivno! 

Zdravlje 

Buran septembar pun previranja, stresa i osjećanja, poremetiće vašu mentalnu, emotivnu i tjelesnu ravnotežu. Nesanica, glavobolja, košmarni snovi, su pojedini simptomi, koji mogu mućiti mlade Škorpije tokom ovog mjeseca. Prepuštanje višim sferama, duhovnosti, meditaciji i jogi, predstavlja najbolji lijek za vas u ovom periodu. 

Strijelac 

Posao 

Dragi Strelčevi, prirodna pojava pomračenja Sunca 1. septembra će privremeno zatamneti vaše polje karijere što će izazvati stagnaciju u razvoju vašeg biznisa. Najverovatnije je da ćete biti zatečeni i nespremni za ozbiljne promjene, ali uz podršku poslovnih prijatelja i saradnika, ućićete u postepeni proces izmene dosadašnjeg načina poslovanja. U ovom periodu, od značaja je da se priključite uticajnoj organizovanoj poslovnoj grupi i ostvarite čvrstu saradnju. Vaša planeta Jupiter od 9. septembra boravi narednih godinu dana u vašem jedanaestom polju i podržava prijateljtava i ostvarenju vaših ciljeva. Od 22. septembra, kada planeta vaše karijere Merkur, krene direktnim hodom, sklopićete korisne ugovore, koji će vam pomoći da nastaviti da gradite i širite vaš biznis. Očekujte finansijski uspjeh i odličnu zarada u poslednjoj sedmici mjeseca. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Tokom septembra, Strelčevi će se teže snalaziti u bračnim i partnerskim odnosima, jer uspješna komunikacija može da zataji. Naime, sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur, je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija. U nastavku mjeseca, oko lunarne eklipse 16. septembra, mogući su manji porodični problemi sa jednim od roditelja, što će vas zabrinuti i dodatno angažovati. Srećom, u poslednjoj sedmici septembra, stišaće se bure i nastupiće smiraj u kome ćete vaš partner i vi, ponovo naći jedno drugo i pokrenuti ljubavne osećaje, koji su vam oboma preko potrebni. 

Ako ste slobodni: Tokom septembra, slobodnim Strelčevima će biti najvažnije društvo i puno svog slobodnog vremena će provoditi sa prijateljima u ćaskanju i provodu. Planeta ljubavi, Venera je u vašoj jedanajstoj kući prijatelja, a ulaskom i vaše lične planete Jupiter, u znak Vage, postaćete vrlo popularni u društvu i privlačni za suprotan pol. Iz prijateljstva mnogi Strelčevi će spontano prijeći u bliski odnos, sa jednim predstavnikom prefinjenih Vaga, duhovitih Ovnova, romantičnih Riba ili šarmantnih Lavova. Opijeni lakoćom odnosa, srećni i zaljubljeni poželećete da ova ljubav što duže potraje! 

Zdravlje 

Težak mjesec septembar će većina Strelčeva proći bez većih posljedica na zdravlje. Za vas je najbolje da stresne situacije prevaziđete i amortizujete urednim snom i odmorom. Takođe, vaš organizam bi se osvežio, češćim odlaskom na relaks masažu, refleksologiju, a prijala bi vam i aromaterapija i nedeljni boravk u spa. centru. Potrudite se da kad god je moguće ovo zadovoljstvo sebi priuštite. 


Jarac 

Posao 

Stresni dani u septembru ne mogu da zaobiđu ni vaš znak, zato se pripremite na promjene i poslovnu bitku da bi održali biznis na željenom nivou. Pomračenje Sunca 1. septembra obuhvata vaše deveto polje, dalekih putovanja i životne filozofije, ali u ovom nebeskom događaju učestvuje i vaša lična planeta Saturn, što će se odraziti na promenu vašeg ličnog stava u vezi vašeg posla i načina poslovanja. Početkom mjeseca bi bilo poželjno da izbegnete dalja putovanja i da sve snage koncentrišete na pokretanje vašeg biznisa, koji je u zastoju. Merkur planeta vašeg posla kreće se retrogradno sve do 22. septembra, pa su moguće smetnje u komunikaciji i problemi sa administracijom i u transportu i trgovini. Iskoristite ovaj napet period da rekonstrujišete vašu strategiju, poslovne ciljeve i način poslovanja, kako bi brže izašli iz krize i obezbijedili normalan tok vašeg biznisa. Vaša opšta poslovna situacija će se popraviti u poslednjoj dekadi mjeseca. Burno! Studenti takođe prolaze kroz težak period i moguć je ispitni fijasko i promjena ili napuštanje fakulteta. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Jarčevi koji su u braku i dugoj vezi uložiće dosta truda da održe dobre odnose sa partnerom i širom familijom. Lunarna eklipsa se sredinom mjeseca događa u vašem trećem polju, tako da su mogući problemi u odnosima sa sestrana, braćom ili komšijama. Očekuje vas dosta izdataka ovog mjeseca, a najviše će vas koštati iznenadne popravke ili renoviranja vašeg doma u kome živite. U ovom periodu obratite pažnju i na nasjtarije članove porodice i roditelje jer im je potrebna vaša pomoć i podrška. 

Ako ste slobodni: Više sreće i lepih ljubavnih trenutaka će imati Jarčevi koji su sami i traže partnera. Sve do 25. septembra imate podršku planete ljubavi Venere, koja pozitivno djeluje iz svog središta na vaše ljubavno polje. Kako je u ovom periodu vaša pažnja usmjerena na poslove i karijeru i često se krećete u poslovnom svijetu, ovdje su i velike šanse da zadobijete simpatije jednog predstavnika znaka Vage, Bika, Lava ili Raka. Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učiniće da se sbližite i nakon kraćeg udvaranja sms porukicama i jednog večernjeg izlaska, naćićete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice. Ustanovićete da imate mnogo toga zajedničkog i poželeti da ova idila nikada ne prestane. Savršeno! 

Zdravlje 

U septembru bićete osetljivijeg zdravlja i naročito radno sposobni predstavnici vašeg znaka treba da o sebi više povedu računa. Do 22. septembra, moguće su plućne infekcije, nazeb, povrede ruku ili ramena, posebno oko kritičnih datuma 1, 2 i 16 septembra. 

Vodolija 

Posao 

Drage Vodolije, prve dvije dekade septembra su krizne za većinu Vodolija, koje su u privtnom biznisu. Pomračenje Sunca, koje je pogodilo sve znake na ovaj ili onaj način, za vas će se manifestovati u vašoj osmoj kući tuđeg kapitala i transformacija. Početkom mjeseca može vas pogoditi situacija sa poslovnim partnerom ili vam banka neće odobriti sredstva, za koja ste konkurisali. Proverite takođe da li ste izmirili sva dugovanja prema državi. Situacija će se zakomplikovati oko 16. septembra, pod dejstvom lunarne eklipse, koja će pogoditi vaše drugo polje finansija. Veći materijani gubitak će vas podstaći da započnete korenitu reorganizaciju poslovanja i finansija, kako bi se izvukli iz krize i povratili stari sjaj vašem biznisu. Kontakti sa inostranstvom i sklapanje važnih ugovora sa inostranim kompanijama, bi u ovom momentu bili najbolje rješenje. 

Veći dio septembra je vrlo složena situacija i za Vodolije, koje su u radnom odnosu. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Početkom mjeseca vaše sedmo polje braka i partnerskih odnosa je indirektno pogođeno pomračenjem Sunca, što će donijeti značajnu promenu u vašim dosadašnjem odnosu sa partnerom. Pokušajte da budete tolerantniji prema partneru i da mu sa više razumjevanja pomognete da izađe iz lične krize. U ovom periodu mogući su i finansijski problemi, jer se zajednički kućni budžet nakon godišnjeg odmora istopio. Situacija ipak nije toliko dramatična, da ne možete da je uz strpljenje i malo napora prebrodite. Vaš uzajamni odnos, kao i vaš životni stav zahtjeva transformaciju! 

Ako ste slobodni: Tokom septemra, slobodne Vodolije uglavnom će provodiće prijatne trenutke sa prijateljima i u društvu. Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno. Venera u Vagi je snažna i kod svakog izaziva pojačanu potrebu za ljubavi i partnerom, a kako se planeta ljubavi nalazi u vašem devetom polju, prednost će imati mlade Vodolije, studenti i one Vodolije, koje su doputovale iz inostransta da posjete familiju, prijatelje i rođake. 

Privući će vas ljepota jedne Vage, šarm jednog Strelca, tajnovitost jedne Škorpije ili humor i optimizam jednog Ovna. U poslednjoj sedmici septembra prepustićete se čarima jedne nove tek započete veze. Divno! 

Zdravlje 

U ovom periodu mlađe generacije Vodolije, usljed stresnih životnih situacija, mogu imati pojačanu nervozu i stomačne tegobe. Za preporuku je opšta kontrola zdravlja. 


Ribe 

Posao 

Pomračenje Sunca 1. septembra pogodiće vaše polje poslovnih partnerskih odnosa, što će trajno uticati na promenu uzajamnog odnosa i privremeno zakočiti tokove vašeg novca i biznisa. U prvoj dekadi septemra, mnoge poslovne Ribe će se zbog nedostatka materijalnih sredstava odlučiti, da pozajme novac od banke. Puno nervoze i stresa oko finansija, kulminiraće i isprovocirati vašu ličnu krizu u periodu pomračenja Mjeseca 16. septembra, koje se odvija u vašem znaku. Novonastala situacija će zahtijevati od vas potpunu reorganizaciju preduzeća i finansija, što će biti ogroman i dugotrajan poduhvat i za koji ćete se odlučiti da ga sprovedete u etapama. Ulaskom 9. septembra, vaše planete Jupiter u osmo polje tuđeg novca, taksi i poreza, banka će vam odobriti kredit i vi ćete se riješiti dugova i započeti novu fazu izgradnje i revitalizacije vašeg biznisa. Zaposlene Ribe u ovom kriznom periodu uspeće da se zadrže na svojim pozicijama. 

Ljubav 

Ako ste u vezi: Dramatičan početak mjeseca izazvan pomračenjem Sunca u vašem polju braka i partnerskih odnosa, snažno može potresti vašu vezu i dovesti u pitanje njen opstanak. Prva polovina septembra će biti vrlo teška za vas, jer ćete zategnutu situaciju izuzetno lično i emotivno prihvatiti. Nakon eskalacije suza i osjećanja, na dan pomračenja Mjeseca, 16. Septembra, stvari će obrnuti i krenuti na bolje. Uz dosta razgovora pronaćićete kompromisna rešenja, a uzajamno razumjevanje osvežiće vaše emocije i strast prema partneru. 

Ako ste slobodni: Ulaskom vaše planete Jupiter u znak Vage 9. septembra i vaše osmo polje, slobodne Ribe će se aktivirati i postati otvorenije za sklapanje kontakata. U potrazi za pravom ljubavi i pojačanog libida, lako ćete se upuštati u seksualne avanture. U drugoj polovini septembra, privućićete pažnju jednog usamljenog Raka, Jarca, Bika ili Škorpije. Zaustavičete se ovdje i početi da uživate u upornom udvaranju i pažnji drage osobe. Nakon izvjesnog vremena dopustićete da vas preplave emocije prepusti se nježnosti i čarima ljubavi. Romantično! 

Zdravlje 

U prvoj polovini septembra vaša zdravlje zahtjeva ozbiljniji tretman i veću pažnju. Poboljšajte vašu zdravstvenu situaciju zravom ishranom, urednim snom, svakodnevnom rekreacijom i nedeljnim odlaskom na masažu.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi