Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Šta napraviti kad se on loše ljubi?

Lifestyle

Izvor: Index.hr     29.08.2016 u 22:40 h 0

Šta napraviti kad se on loše ljubi?
FOTO: pixabay.com

Svaka žena koja je ikad probala reći frajeru da se loše ljubi vjerojatno zna da to nije najugodniji razgovor na svijetu - srećom, postoje i alternativni načini na koje možeš nekome dati do znanja da ti odgovaraju malo drugačiji poljupci


 

POLJUBAC je mnogim ženama najdraži oblik iskazivanja ljubavi, ali šta napraviti kad je poljubac toliko loš da u njemu uopšte ne možemo uživati?

Svaka žena koja je ikad probala reći frajeru da se loše ljubi vjerojatno zna da to nije najugodniji razgovor na svijetu - srećom, postoje i alternativni načini na koje možeš nekome dati do znanja da ti odgovaraju malo drugačiji poljupci.
 
Reaguj kad je dobro
 
Kad se ljubiš s nekim, tvoja reakcija govori jako puno. Ako jako pozitivno reagiraš u dobrim trenutcima a povučeš se u onima u kojima ti nije dobro, frajer s kojim se ljubiš će vrlo brzo naučiti šta ti odgovara a što ne. Na taj način si rekla sve, bez da si stvarno rekla išta.
 
Reci mu šta ti paše
 
Razgovor o tome šta ne valja može biti poprilično neugodan, ali razgovor o tome šta ti se sviđa je nešto sasvim drugo. Ako mu usput natukneš da je nešto šta je napravio tijekom poljupca bilo jako dobro, sigurno će se toga sjetiti sljedeći put kad se ljubite.
 
Pokaži mu
 
Preuzmi inicijativu i odvedi poljubac tačno onamo kamo želiš. Naravno, nećeš isprve uspjeti učiniti poljubac savršenim, ali možda je baš tvoje vodstvo ono što je nedostajalo dečku s kojim se ljubiš.
 
Iskoristi ruke
 
Ruke mogu biti jako korisne kad je riječ o poljupcima. Ako imaš osjećaj da će ti frajer pojesti lice dok se ljubite, rukama ga malo udalji od sebe, a ako je frajer predaleko, približi ga. Naravno, tu i je i usmjeravanje glave dok se ljubite - ako ti ne odgovara ritam kojim se njegova glava miče ili želiš da se okrene na drugu stranu, ruke su tvoj najbolji saveznik.
 
Budi iskrena
 
Ako sve ostalo propadne, pokušaj mu dati konstruktivnu kritiku. Naravno, morat ćeš jako pametno birati riječi i paziti da ga ne povrijediš, ali ako to pametno odigraš, imat ćeš frajera koji se ljubi baš kako tebi odgovara.
 
 
 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi