Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Folkerka tvrdi da za sreću nisu potrebni milioni i dodaje: "Moj muž je uvijek imao najjači automobil u gradu"

Zvijezde i tračevi

Izvor: B92     29.08.2016 u 18:17 h 0

Folkerka tvrdi da za sreću nisu potrebni milioni i dodaje:
FOTO: YouTube Screenshot

Folkerka Dragana Mirković tvrdi da novac nije presudan za srećan život.


"Imam sve u životu, a pritom ne mislim na materijalno. Prvo sam sve sama stvorila. Eto, tako je ispalo. Imala sam sreće. Pomogla sam i svojim roditeljima i familiji kome je nešta trebalo i prijateljima i mnogim nepoznatim ljudima sam pomogla, i to je moja velika sreća. Srećna sam što mogu da dam. Prvo, dobila sam porodicu. Dobila sam muža. Nisam ga tražila, jednostavno se tako dogodilo. Toni Bjelić je apsolutno moja druga polovina. Vrlo je staložen, dobar čovek, pošten, vrijedan. Dobila sam dvoje divne žive i zdrave djece", kaže Dragana i dodaje da ljudi, nažalost, sreću vezuju za materijalno. 

"Ali, ne moraš imati milione da bi bio srećan. Ja sam sa Tonijem bila srećna i prije nego što smo stvorili ovo što sada imamo. Toni je živeo u stanu, kao i svaki momak. On je uvijek imao najjači auto u gradu, i to je ono što je tada slobodnog momka interesovalo. Onda smo i mi živeli u tom stanu kada sam se udala dok nismo kupili kuću. On stvarno ima talenat za biznis, a ja nisam poslovna žena, više sam umetnička duša. I ja sam imala teške trenutke u životu i padove. Govorim o devedesetima. Mlada djevojka, nisam imala ničiju pomoć, a održavala sam toliko porodica. Ja sama! To je trajalo. To nije bilo godinu dana, to su bile godine. Misliš da mi je bilo lako? Ali uspjela sam", završava Dragana. 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi