Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Zovu je fatalnom damom Zodijaka, ali stvarnost je drugačija

Lifestyle

Izvor: 24sata.rs     10.08.2016 u 23:03 h 0

Zovu je fatalnom damom Zodijaka, ali stvarnost je drugačija
FOTO: pixabay.com

Za nju kažu da je prava smrtonosna dama horoskopa. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično bolna. Neki kažu, gdje ona stane - tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvatićete koliko je ona zapravo žena vrijedna divljenja.


Oličenje odanosti 

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpije. Ništa joj ne može pomeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čoveku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj tački leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slepo možete vjerovati. To je zbog toga što ona nije neko ko vjeruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži! 

Nezavisnost 

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban neko ko će “da pazi” na nju i da joj čuva leđa. Čak iako se čini malenom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori šta da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umjesto da slepo sluša druge. 

Oštrouman posmatrač 

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman posmatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je reč o nekom problemu ili osobi i to na takav način da joj apsolutno ništa ne može promaći. Uočiće stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpije ima tendenciju da donosi vrlo dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima. 

Odlučnost i nepokolebljivost 

Žena rođena u znaku Škorpije po svojoj prirodi je odlučna, nesalomiva i nepokolebljiva. Ona je neko ko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna šta želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa je ne može “uzdrmati”, koliko god se neko trudio da to uradi. 

Strast žene rođene u znaku Škorpije vrijedna je pisanja knjige. Kada voli, uradiće sve da druga strana bude srećna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradiće sve da mu zagorča život. 

Šta god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira da li je u pitanju obrazovanje, karijera, hobiji ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom. 

Ambicioznost 

Ona je uvijek zauzeta kovanjem planova kako da dohvati same zvijezde. Ne, to ne znači da ona ne stoji čvrsto na zemlji već samo da je vrlo ambiciozna i da vjeruje u snove. Žena rođena u ovom znaku radi na njihovom ostvarivanju. A, zašto i ne bi? Uostalom, ona je vrlo svjesna da posjeduje vrstu sposobnosti koja joj pomaže da ostvari ono što želi. 

Ko ne želi moć intuicije? Međutim, nije svako blagosloven ovim darom. Ipak, on ženi rođenoj u znaku Škorpije ne manjka. Ona je prirodno blagoslovena ovom jedinstvenom osobinom. Njeno duboko osjećanje razumjevanja ljudi i situacija čini je majstorom u “predviđanju” budućih događaja. Kao rezultat toga, ženu rođenu u ovom znaku vrlo je teško uhvatiti nespremnu. 

Mudro donošenje odluka 

Svima je poznato koliko je bitno u životu donositi prave odluke u pravo vrijeme. Međutim, često se zaglavimo u ogromnoj mreži problema usljed donošenja ishitrenih ili manje mudrih odluka. Ovdje se žena rođena u znaku Škorpije izdvaja od drugih. 

Poznata je po sposobnosti mudrog odlučivanja. Ona pažljvo posmatra i analizira svaku situaciju prije nego napravi korak. Kao rezultat toga, većina njenih odluka vrijedna je hvale. 

Ženu rođenu u znaku Škorpije ne možete “pročitati” kao otvorenu knjigu, bez obzira koliko se trudili. Bez obzira na to koliko dugo je poznajete, svaki put ćete saznati nešta novo o njenoj ličnosti. Ona je misteriozna žena što je čini još zanimljivijom.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi