Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Živković: Cilj Vučićevog ekspozea bio je samo jedan - da traje šest sati

Regija

Izvor: Cafe.ba / Agencija Anadolija     10.08.2016 u 17:10 h 0

Živković: Cilj Vučićevog ekspozea bio je samo jedan - da traje šest sati
FOTO: Agencija Anadolija

- Formiranje Vlade ove godine je isto kao i pre dve i po godine, kada je formirana prva Vučićeva Vlada, s tim što je tada Vučić ekspoze izlagao tri sata, a sada šest. Znači, ekspoze mu je duži, ali i dalje je prazan kao što je bio i pre, rekao je predsednik Nove stranke i poslanik u Skupštini Srbije Zoran Živković.


 Predsednik Nove stranke Zoran Živković, govoreći o ekspozeu mandatara Aleksandra Vučića, rekao je ”da je cilj ekspozea od šest sati bio samo jedan - da traje šest sati, javlja Anadolu Agency (AA).

Inače, rekao je Živković, sve drugo što je rečeno je moglo da bude saopšteno u kraćem periodu, ”da se jasno definišu ciljevi, ali i da se pre toga da jedna ozbiljna analiza onoga što je prethodna Vučićeva vlada uradila”.

”Ne, ovde je bilo važno da to traje šest sati“, rekao je Živković.

On je dodao da je nova Vlada nastavak stare politike i ponašanja mandatara, koji je na izborima dobio dovoljno glasova da je sam formira, ali da to i kao prošli put koristi na loš nači, ne da bi za Srbiju učinio nešto dobro, nego da bi dalje ”rešavao probleme svog sazrevanja i lečenja“.

”Imamo priču o ekonomskoj stabilnosti koja je nezabeležena u modernoj srbijanskoj istoriji, a imamo takođe i javni dug, koji je nikad veći. Imamo najniže plate u regionu, imamo najmanje sigurnosti za radnike, bilo da rade u državnoj upravi ili javnom sektoru. Imamo najmanje investicija od kraja 2000. godine. Imamo najviše odustajanja investitora. Imamo najgore puteve u regionu, o železnici neću da pričam“, kazao je Živković.

Kako je dodao u Vladi će se ponovo naći i ministar koji je u spisima za suđenje ubicama Zorana Đinđića, a to je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

”To sam rekao Vučiću prošli put kada je pravio Vladu, da ima ministra kojeg je zaštićeni svedok optužio da je bio saradnik zemunskog klana. Taj zaštićeni svedok, na osnovu njegovog svedočenja, su osuđeni mnogi iz tog klana“, dodao je Živković.

Kako je rekao, formiranje Vlade ove godine je isto kao i pre dve i po godine, kada je formirana prva Vučićeva Vlada, s tim što je tada „Vučić ekspoze izlagao tri sata, a sada šest“.

”Znači, ekspoze mu je duži, ali i dalje je prazan kao što je bio i pre“, istakao je Živković.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi