Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Zavedite ga na plaži!

Lifestyle

Izvor: Novosti     10.08.2016 u 13:21 h 0

Zavedite ga na plaži!
FOTO: pixabay.com

Zavodljive dame oduvijek privlače pažnju muškaraca i raspaljuju njihovu maštu, jer imaju ''ono nešto'' čime ih obaraju s nogu


Psiholozi tvrde da je u zavođenju presudan govor tijela i savjetuju da nabacite osmijeh i krenete u akciju... 

* Kada se prvoga dana pojavite na plaži, prvo se ležerno prošetajte i "snimite situaciju". Ukoliko ne vidite nikoga zanimljivog, smjestite se tamo gdje vam se najviše sviđa, ali odakle ćete imati dobar pogled na događaje na "terenu". 

* Ako ste primijetili nekoga ko vam je zanimljiv, približite mu se, ali ne previše. Idealna udaljenost je do tri metra, a svoj peškir ili ležaljku za plažu postavite paralelno s njim. 

* Liniju bokova istaknite držeći koljena skupljena prilikom sunčanja, igrajte se pramenom kose ili povremeno bezbrižno prođite prstima kroz kosu kada vidite da vas potencijalna "žrtva" gleda. 

* Kada izlazite iz vode, hodajte polako ka svom peškiru, a zatim se namažite losionom za sunčanje i protegnite mazno kao mačka. Dok stojite, okrenuti leđima potencijalnom "plenu", sa blago isturenom zadnjicom i jednom rukom na boku, okrenite glavu i nasmiješite mu se. 

* Ili, dok uživate sunčajući se, s vremena na vrijeme, bacite pogled u željenom smeru. Kada uspostavite kontakt očima, skinite naočare za sunce, nasmiješite se, zabacite kosu i vratite se čitanju knjige. 

* Ako on igra odbojku u vodi s društvom, slobodno ga pitajte da li možete da im se pridružite. Muškarci obožavaju djevojke s takmičarskim duhom, a i ovo je mnogo bolja opcija od plivanja pored njih kada lopta svaki čas može da vas pogodi u glavu! 

* Pošto ste već uspostavili komunikaciju, zamolite ga da vam pozajmi časopis koji čita pa ga usput pitajte šta ima zanimljivo u tom mjestu, kakav je provod... To će vam samo pomoći da započnete razgovor, a ko zna, kada ga bolje upoznate možda ćete shvatiti da vam i nije baš toliko zanimljiv kako se činio iz daleka. 

* I ono najvažnije: nemojte da zaboravite na osmijeh i dobro raspoloženje, jer nasmešeno lice otvara sva vrata! Budite pristupačni, zabavni, opušteni, šalite se na svoj i njegov račun, jer ništa nije tako seksi kao dobar smisao za humor i spontan, zvonki smijeh. I, naravno, ne zaboravite trik koji uvijek pali - zamolite ga da vam namaže leđa!


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi