Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Kakve žene frajeri stvarno žele?

Lifestyle

Izvor: Cosmopolitan.hr     09.08.2016 u 14:35 h 0

Kakve žene frajeri stvarno žele?
FOTO: Mary Cybulski - © 2013 Paramount Pictures

Koje to osobine frajeri priželjkuju da njihova cura ima i kakav izgled preferiraju...


Mislite li da vaša prekrasna, pametna, elegantna i po svemu savršena prijateljica može imati svakog frajera kojeg poželi? Čini se da dečki ipak, unatoč tome što izgled stavljaju visoko na svoju listu prioriteta, kada je u pitanju pronalaženje partnerica, vole nešto prosječnije i opuštenije cure koje će se smijati njihovim šalama.

Nedavno je provedena studija na Sveučilištu Northwestern u kojoj je 163 studenata poslano na spojeve kako bi se što bolje istražilo pitanje privlačnosti. Istraživači su prvo pitali frajere što više preferiraju kod žena - fizičku privlačnost, osobine ličnosti ili potencijal za zaradu u budućnosti. Kao što je bilo za očekivati, frajeri su odabrali fizičku privlačnost. No u sljedećoj fazi studije su završili na spoju s po njima savršenim curama, a u kojoj su fazi znanstvenici došli do zaključka kako izgled ipak nije bitan u onoj mjeri u kojoj se to vjeruje...

Frajeri za dugoročne odnose traže kod žene da se osjećaju ugodno u njezinom društvu i da imaju potporu u budućnosti. Oni traže prvenstveno nekoga kome mogu vjerovati. Problem s glamuroznim perfekcionisticama i izuzetno privlačnim curama je stalni strah da će ih izgubiti. Javlja se vlastita nesigurnost u sebe, stoga je razumljivo da će odabrati nekoga s kim će biti opušteniji.

Znanstvenici su otkrili da, kada su frajeri počeli razgovarati sa stvarnim ženama (a ne samo buljiti u slike Victoria’s Secret modela), počeli su više pažnje obraćati na cure koje su im se svidjele kao osobe, a ne na one koje su im bile isključivo seksi. Oni će radije biti s prosječnijim, zanimljivijim curama, nego sa ženama iz seksualnih maštarija.

Frajeri u dugoročnim partnericama traže da su zgodne, sa skladnim, ali ne i savršenim tijelom, da znaju slušati, da su pouzdane i da se smiju njihovim šalama, te im uz to dopuštaju da se brinu o njima. Dakle, ako ste u periodu traženja novog partnera, budite svjesne da su frajerima privlačnije osobine emocionalna stabilnostotvorenost i jednostavnost od umjetne, na prvu privlačne savršenosti!


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi