Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Evo kako da vam seks traje što duže

Lifestyle

Izvor: Vesti-online     08.08.2016 u 19:33 h 0

Evo kako da vam seks traje što duže
FOTO: stockphotos.io

Rezultati jedne ankete koju je popunilo preko 500 muškaraca i žena govore da dame pretjerano često doživljavaju da im partner doživi orgazam već u prvih pet minuta seksa, dok se one nisu još ni pošteno zagrijale.

Čak 23 odsto ispitanih dama reklo je da im se često dešava da muškarac doživi orgazam već u prva dva minuta seksa, a to nije najgore - tek 22 odsto ispitanih žena reklo je da u toku svakog odnosa može da doživi orgazam. 

Srećom, ukoliko se i vi pronalazite u ovim situacijama, postoji nekoliko trikova kojima ćete pomoći muškarcu da odloži ejakulaciju. 

Predložite mu zagrijevanje 
Iako vam ovo vjerovatno zvuči sasvim pogrešno, predložite svom partneru da masturbira prije nego što će se videti sa vama. Time će se dodatno zagrijati za ono što tek predstoji, a ukoliko seks uslijedi sa malim vremenskim razmakom, svakako će trajati duže. Sve ovo, naravno, ne važi ukoliko vam je partner jedan od onih muškaraca koji mogu da imaju tek jedan odnos dnevno. 

Zagrijte se i vi 
Druga varijanta je da predložite partneru da vi masturbirate prije odnosa, i to pred njim. Time ćete steći početnu prednost i biti dobro zagrijane za pravu akciju, pa je velika vjerovatnoća da će se seks završiti tako što će obje strane biti zadovoljne. 

Preuzmite kontrolu 
Muškarci koji imaju problem sa preuranjenom ejakulacijom uglavnom izbjegavaju da o tom problemu govore, kako sa partnerkom tako i sa stručnim licima. Ukoliko je to situacija i kod vas, možete mu pomoći a da pritom izbjegnete razgovor koji je za njega neprijatan. Gledajte da što češće praktikujete “kaubojsku pozu”, u kojoj ste vi na njemu, kako biste mogle da kontrolišete situaciju i da usporite ritam kada vidite da se on bliži orgazmu. Takođe, danas je tržište preplavljeno prezervativima i sprejovima koji pomažu u odlaganju ejakulacije, pa eksperimentišite i sa njima. 

Napravite pauzu 
Kada vidite da se partner približava orgazmu, predložite mu da napravite pauzu od nekoliko minuta. Time ćete svakako produžiti odnos, a u međuvremenu možete da se zabavite igračkama za odrasle kako biste održali raspoloženje.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi