Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Surovi raskidi zbog kojih su muškarci plakali kao kiša

Lifestyle

Izvor: 24sata.rs     08.08.2016 u 12:48 h 0

Surovi raskidi zbog kojih su muškarci plakali kao kiša
FOTO: pixabay.com

Iako je uvreženo mišljenje da su muškarci ti koji uglavnom ostavljaju, to je daleko od istine. A u nekom kutku glave, žene znaju kako je to tako, ali kao da to ne žele da priznaju.


Kosmopoliten je sproveo malo istraživanje među svojim muškim čitaocima i pitao ih koji je najgori način na koji su djevojke raskidale s njima, a mi donosimo najzanimljivije odgovore. 

„Bivša djevojka napravila je lažni profil sa kojeg mi je slala poruke u inboks. Pravila se kao pristojna djevojka koje me je primjetila preko Fajsbuka, malo smo se dopisivali, ali ništa nisam inicirao. Tada mi je priznala šta je radila i optužila me je za koketiranje i raskinula. Nedelju dana kasnije me je molila da se pomirimo - rekao sam joj ne.” 

„Iselila se iz mog stana nakon gadne svađe, bez da je išta rekla. Ali, to nije sve. Uzela je i našu mačku, a kasnije se udala za mog prijatelja. Mačka sada živi s njima.” 

„Poslala mi je poruku kako to više nije to. Kada sam joj poslao nekoliko poruka da to razjasnimo kako treba, nikad više nije odgovorila. Vrlo odraslo.” 

„Raskinula je sa mnom na zabavi povodom 50. rođendana mog tate. Još mi je rano bilo sumnjivo zašto želi da ide sa dva automobila. Pozvala me je sa strane i rekla kako to više neće ići i otišla.” 

„Pokušala je da raskine na lijep način, ali kako sam bio mlad i nezreo, počeo sam da plačem pa je rekla da nije mislila ozbiljno. Naredno jutro raskinula je sa mnom preko telefona.” 

„Saznala je da je varam pa me je lupila šakom. Znam da sam zaslužio, ali to je napravila pred svima u restoranu. Ne razumem, znala je i prije izlaska šta sam uradio, zar nije to mogla da napravi negde dok smo sami? Ovako nas je gledao cio restoran.” 

„Uhvatio sam je dok ima seks sa najboljim prijateljem, u našem krevetu, i to samo zato što sam sa puta došao dan ranije, i to sa vjereničkim prstenom. Danas sam jako srećan što su stvari tako ispale jer mi je objasnila kako joj uopšte nije žao i da je htjela da se dogodi tako nešto, da raskinemo.” 

„To mi je poručila preko svoje najbolje prijateljice koja je otišla sa mnom na kafu, pod izgovorom da treba da se dogovorimo za žurku iznenađenja za njen rođendan. Nikad se nisam osjećao tako jadno, ali sada je ona sama i uplakana, a ja srećno zauzet.” 

„Saznala je da se dopisujem sa drugom djevojkom, pa je te poruke objavila na svom Fejsbuku i tako danima zabavljala javnost. Ni dan-danas ne znam jesu li se njih dvije čule ili je bila na mom profilu. Kako god, nakon toga više nisam htio ništa da imam ni sa jednom, jer je sve to moglo normalnije da se reši.”


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi