Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Sa kakvim ženama muškarci varaju supruge?

Lifestyle

Izvor: Cosmopolitan.hr     11.07.2016 u 18:02 h 0

Sa kakvim ženama muškarci varaju supruge?
FOTO: Nezavisne novine

Saznanje da je vaš dragi bio nevjeran je nešto sa čim niko od vas ne želi da se suoči.


Ali, ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi moglo da va oraspoloži, onda je to vjerovatnoća da vas je prevario sa osobom koja izgleda lošije od vas. Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijim od ljubavnica i ljubavnika.

Samo 30 odsto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerke, a 26 odsto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 odsto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerke.

Vjerovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama? Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene. Kod žena je to ipak malo drugačije.

Čak 50 odsto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga, to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh. 

 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi