Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Ovo morate da znate ako želite da koristite seks pomagala

Lifestyle

Izvor: Vesti-online     06.07.2016 u 12:46 h 0

Ovo morate da znate ako želite da koristite seks pomagala
FOTO: pixabay.com

Ponekad je potrebna promjena kako biste osvježili svoju vezu. Sa vremena na vrijeme određene stvari više nisu dovoljne da se rasplamsa strast, pa je zato nephodno uvesti neke novine.

Ako razmišljate da u vaš seksualni život uvedete seksualna pomagala, imajte na umuslijedeće stvari: 

Počnite sa vibratorom, koji se smatra prvom seksualnom igračkom. Specifičan zvuk koji on proizvodi je zabavan, a utiče pozitivno i na opuštanje vaše partnerke. 

Komunikacija je vrlo važna. Razgovarajte sa njom o uvođenju seksi igračaka u spavaću sobu. Idite zajedno u sex shop i pronađite odgovarajuće igračke, koje će raspaliti strasti u vašoj spavaćoj sobi. Postoje brojna seksualna pomagala, koja mogu da stimulišu i muškarce i žene, pa ćete sigurno pronaći neku igračku koja će zadovoljiti i njene i vaše potrebe. Za koju god da se odlučite, ne zaboravite lubrikant. 

Ako nemate previše seksualnog iskustva najbolja opcija je otvoren razgovor sa partnerkom o mogućim prednostima uvođenja novih stvari u vaš odnos. Često se događa da jedan od partnera nije spreman za nove stvari. Međutim, seksi iskustva i uzbuđenje vas čekaju tek kada izađete iz zone komfora i isprobate nove stvari.Vremenom će te nove stvari postati nešto u čemu veoma uživate i što vam neće biti tako strano. 

Bilo da želite da isprobate nove seksi igračke ili poze u seksu, imajte na umu da je sasvim u redu ako se isprva osjećate čudno, neobično i neprijatno. Dobro je da začinite svoj seksualni život i da otkrijete šta vam prija, a šta ne. Nemojte da odbacujete stvari i prije nego što ih isprobate. 

U eri modernih tehnologija i seksualna pomagala su postala nezaboravno iskustvo. Teledildonici su seksualne igračke koje su popularne kod ljudi koji održavaju vezu na daljinu i koje se povezuju putem interneta i kopiraju akcije osobe koja drži drugi uređaj.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi