Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Pokrala kolege?!

Zvijezde i tračevi

Izvor: Mondo     06.07.2016 u 09:41 h 1

Pokrala kolege?!

Crna Mina zar je dotle došlo?


Pjevačica je optužena od strane kolega da je uzela bakšiš samo za sebe. 

Pjevač Boris Stjepanović tvrdi da je njegova koleginica Mina Kostić ukrala muzičarima bakšiš od 500 evra, pa pobjegla sa nastupa. 

On ističe da je pjevačica , sa kojom je prvi put sarađivao na jednom beogradskom splavu, prisvojila novac koji je trebalo da podijele na ravne časti. 

"Kad su se gosti opustili i popili poneku, krenuli su da naručuju numere i daju bakšiš. Jedan gost je za pjesmu dao Mini novčanicu od 500 evra, koju je ona brže-bolje zgužvala i držala sve vrijeme u ruci. Gosti su nekoliko puta plaćali pjesme, sa nešto manjom cifrom, a Mina je te novčanice uredno stavljala na mjesto predviđeno za bakšiš, samo je 500 evra prisvojila za sebe. Potom je otpjevala još dvije pjesme i otišla da sjedne", ispričao je Boris za "Informer". 

Mladi pjevač objašnjava da je rekao Mini da je video šta je navodno uradila, i tražio joj da vrati novac, ali da ga je ona potpuno izignorisala. 

"Otišla je bez pozdrava na pomoćni izlaz kako je mi ne bismo primijetili. Pozvao sam je da je pitam zbog čega je to uradila, a Mina mi je rekla da njoj pripada suma novca koju ona odredi iz zajedničkog bakšiša", rekao je Boris.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
  1. kosu ovi navedeni ko biva pjevaci NIKAD cuo , jeli to turbo folk raja

Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi