Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

ArmA 3: Srpske oružane snage (VIDEO)

Gamezone

    05.07.2016 u 09:47 h 0

ArmA 3 spada u jednu od najviše modifikovanih video igara. Pored mnogobrojnih popularnih modifikacija kao što su Altis Life, Epoch, Battle Royale, Exile, Desolation i drugi, tu je i jedana domaća modifikacija pod nazivom “Srpske oružane snage” odnosno skraćeno SAF (Serbian Armed Forces).


SAF postoji već nekoliko godina, tačnije počeli su sa radom početkom 2013 godine, oni su ujedno i prva srpska modifikacija za ArmA 2 i kasnije za ArmA 3. Šta je zapravo SAF mod, ukratko-to je mod koji obuhvata modernu Vojsku Srbije, odnosno njeno naoružanje i opremu. Ekipa iz SAF-a vrijedno radi na modifikaciji kako bi sve izgledalo što autentičnije, što od tekstura pa do kreiranja samih modela naoružanja i opreme.

Ovaj mod je trenutno zatvorenog tipa, što znači da se server podiže po ugovorenom igranju. Što ne znači da nije dostupno i za druge. Ukoliko ste zainteresovani da se i vi oprobate u nekoj od lepo smišljenih misija od strane naših drugara iz SAF-a, potrebno je da kontaktirate nekog od članova ekipe, koji će vas dalje uputiti šta da radite. Imali sam tu sreću da početkom prošle godine postanemo deo ekipe i odigramo nekoliko misija. Pri pristupanju u SAF, očekivaće vas poligon vježbi koji ćete morati proći sa nekim od starijih članova (odnosno osnivača) SAF-a.

Za više informacija možete posjetiti njihovu web ili facebook stranici.

Izvor: klanrur.rs


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi