Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Putin za 17 godina uzeo samo jedan slobodan dan!

Svijet

Izvor: Kurir     03.07.2016 u 20:49 h 0

Putin za 17 godina uzeo samo jedan slobodan dan!
FOTO: Nezavisne novine

MOSKVA- "Ne znam kada će predsjednik otići na odmor. Iskreno govoreći, gledam njegov raspored rada i do 1. septembra ne vidim da je ovdje upisan godišnji odmor, nažalost“, rekao je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.


Pres-sekretar Kremlja je otkrio da će  ako mu se "posreći“ on otići na odmor u avgustu. Inače, od ranije je poznato da prvi čovjek Rusije godišnje odmore najradije provodi u neistraženim dijelovima svoje zemlje ili u svojoj rezidenciji u Sočiju.

"Ima regija u Ruskoj Federaciji koje volim. Ima nekih u kojima nikada nisam bio“, izjavio je ranije Putin.

Ruski predsjednik odavno nije imao čak ni slobodan dan. Posljednji put slobodan dan uzeo je za svoj 62. drugi rođendan, i to u oktobru 2014. godine. Taj dan je proveo u sibirskoj tajgi, od 300 do 400 kilometara udaljenoj od naselja, i prema kasnijem sopstvenom priznanju tu je "zaradio“ upalu mišića. Kremlj je tada saopštio da je to"„prvi put za 15 godina da je Putin uzeo slobodan dan“.

Prošle godine Putin je rođendan proveo na službenom putu u Sočiju, a uveče je igrao hokej sa poznatim hokejašima veteranima i sa učesnicima Noćne hokejaške lige.

Radoholičar Da je Putin radoholičar pokazuju i ove brojke: u periodu od 7. maja 2015. do 7. maja 2016. imao je 311 radnih dana, učestvovao je u 902 različita posla, ne računajući rad sa dokumentima i putovanja. Ruski mediji su izbrojali da je prošle godine predsjednik imao 363 sastanka. Za to vrijeme, Putin se sreo sa više od 230 ljudi, sa 103 Rusa i sa 101 strancem.

Prema računici ruskih medija, Putin je najčešće nastupao na pregovorima — 283 puta, sednicama (63), konsultacijama (42), a takođe i na prijemima i ceremonijama (46). Sa medijima Putin je razgovarao 30 puta. 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi