Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Neće ih ljubav: Ova tri znaka najčešće ostaju sami

Lifestyle

Izvor: haber.ba     03.07.2016 u 16:46 h 0

Neće ih ljubav: Ova tri znaka najčešće ostaju sami
FOTO: pixabay.com

Neće ih ljubav


Blizanci

Za članove ovog znaka je karakteristična radoznalost i priroda djeteta. Njihova ogromna radoznalost ih nagoni da istražuju svijet i upoznaju se sa različitim ljudima. Za ovo ponašanje pomažu im komunikacione vještine i činjenica da su uvijek prijateljski nastrojeni. Oni rijetko imaju bilo kakve predrasude, i ta karakteristika ih često dovodi do emocionalnih problema.

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koja su već u vezi ili braku. Oni su u stanju da enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promijeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnosti. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih.

Oni vjeruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovo budu povrijeđeni i slomljeni. Najgore od svega je da oni zaista žele brak i djecu, ali u većini slučajeva ne biraju odgovarajuću osobu za sprovođenje ovih planova, piše “Radio Sarajevo“.

Lav

Lav je zaista pravi predstavnik vatrenih znakova – pun energije, zabavan i dinamičan. Članovi ovog znaka su veoma pričljivi, pa lako privlače pažnju suprotnog pola. To je upravo ono što im omogućava da ostvare svoju najveću želju – da budu obožavani i da im se dive. Veze su često seksualne prirode, iako druga strana često očekuju više od toga.

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povrijedili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvijek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj doniraju svijet i izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi, jer druga strana ne može da podnese njihovu impulsivnost.

U stvari, najveći problem je u tome, što Lav želi osobu koja je uvijek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcioniše ako je sam. Bez obzira na linkove koje prate fatalnu ljubav, on često provodi godine sam, razmišljajući o tome kako bi njegov život bio drugačiji da je ostario zajedno sa tom osobom.

Vodolija

Članovi ovog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, tako da u kombinaciji sa njihovim jakim šarmom postaju gotovo neodoljivi. Međutim, ove funkcije često ne pomažu da budu sretni i emotivno ispunjeni. Bez obzira koliko dobro znaju kako da savetuju druge o ljubavnim problemima, oni sami sebe dovedu do propasti. Uvijek slušaju svoje srce.

Vodolija je jasna od samog početka, njegova priroda ga poziva da ostanu u tom odnosu da bi vidjeli šta će se desiti na kraju. Oni ne znaju kako da odlažu procese i partneru se daju 200%. Nihovom partneru neće smetati sloboda misli i drugačiji pogled na svijet koji ih odvaja od ostatka.

Oni pokušavaju da se prilagode, ali obično bježe pre nego što bude prekasno. To bi se moglo desiti čak i nakon formiranja svoje porodice, jer je idilična porodična fotografija ispred svijeta manje važna od njihove sopstvene. Oni ne žele da igraju po pravilima, već da žive u skladu sa svojim uvjerenjima, a samim tim i da usamljenošću plate da se to ostvari.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi