Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

KO JE VAŠ ANĐEO ČUVAR: Izračunajte uz pomoć datuma rođenja

Lifestyle

Izvor: Kurir     29.06.2016 u 21:54 h 0

KO JE VAŠ ANĐEO ČUVAR: Izračunajte uz pomoć datuma rođenja
FOTO: pixabay.com

Vaš anđeo pomoćnik je s Vama od trenutka Vašega rođenja i bez obzira na ličnost, pomaže Vam u formiranju sudbine. Svako ima svoga anđela pomoćnika i on se može otkriti prema datumu rođenja.


Kako biste saznali ko je vaš anđeo pomoćnik koji vas čuva, potrebno je da izračunate svoje ime pomoću brojeva. 

Izračunajte koje brojeve nose vaši podaci i šta vas čeka u životu. 

Svako slovo je vezano uz neki broj: 

A, I, J, = 1B, K, R =2C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3D, M, T, Đ, DŽ =4E, H, N, NJ, X =5U, V =6O, Z, Ž =7F, P = 8 

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj sa više cifara, saberi ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednocifren. 

Anđeoski broj 1: Ariel 
Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš lični anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama. 

Anđeoski broj 2: Chamuel 
Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagosloveni ste ako vas on čuva! Šta god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božijim detetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svjetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju veru. Chamuel unosi svjetlost i u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmeri uvijek gdje je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, Vaša harizma zrači mirom gdje god se pojavite. Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe! 

Anđeoski broj 3: Gabriel 
On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama uz posvećenost da budete izabranik svoje sudbine. Vjerovatno ćete u životu učiniti velika dijela, a gdje će vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra. 

Anđeoski broj - 4: Haniel 
Anđeo prihvatanja koji je izuzetnom osjetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, video je u vama sposobnost da osjetite promenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo uticati na svoju okolinu. Ako je uspješna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lijek koji brzo djeluje i da vam duša ponovo poleti. Anđeoska poruka koju Vam šapuće na uvo: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako! 

Anđeoski broj 5: Jophiel 
Razboritost i strpljenje su najbitniji da iskusite Jophielovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osjetiti. Anđela Jophiel možete prizvati tokom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite. Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, riječi će vam da ako pristupite svemu s mirnoćom, tada nemate nedostižne želje, pokazaće Vam i put koji vodi naprijed. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren! 

Anđeoski broj 6: Metatron 
Metatron pomaže da u životu primijetite bitne stvari. Prema legendi je davno živeo na zemlji kao čovek i poslijesmrti je postao Božiji činovnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnost sami precizno i sistematski napredujete u životu. Preko njega ćete lakše videti stvari iz svijeta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako vas sile žele skrenuti s vašega puta. Pomaže u organizaciji i da se posvetite pravoj životnoj karijeri. Uostalom kao i svi, i Vi ste došli na ovaj svijet s nekom misijom. Anđeoska poruka za Vas: uvijek se koncentrišite na dragocene stvari! 

Anđeoski broj 7: Mihael 
On je mač protiv sile tame, on je kroz suze uništio Sodomu i Gomoru jer ni jedan anđeo nije srećan ako ne može da spasi Božju djecu. Ali nije on uvijek tako zastrašujuć, često je svjetlost koja daje snagu, a naročito vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću. Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar Vam ne može predstavljati prepreku. Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe isterate sve strahove i zamenite ih čvrstom verom koja se usmerava prema Bogu i u Vašu sudbinsku misiju. 

Anđeoski broj 8: Rafael 
Vaš anđeo pomoćnik je nebeski iscelitelj koji vam pomaže ne samo u fizičkim stvarima, nego Vas i blagosilja. Preko njega i vi doprinosite da ljudima u vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšaju. Osobe kojima je broj imena 8 poseduju sposobnost liječenja! Naravno ne odnosi se na sve njih da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu da ispune svoje zemaljske obaveze. Zato Rafael ima poruku za Vas: obrati pažnju na poruke svoga organizma, hrani se zdravo, ako treba budi vegetarijanac da nikog živog ne diraš, bavi se sportom koliko god možeš! 

Anđeoski broj 9: Uriel 
Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezanom za Vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslaće Vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvetljenja, s njim je najlakša anđeoska komunikacija. Dovoljno je upaliti jednu sveću i zatvoriti oči, i odmah Vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad vas zarobe obaveze, pozovite ga u pomoć i on će Vas odvesti do Boga, do Vašeg duhovnog centra. Poruka za Vas glasi: Nikada se ne plaši jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvijek pokazujem put do svjetlosti! 

To su bili najčešći anđeli pomoćnici. Naravno postoje i anđeli čuvari koji su povremeno oko vas i postoje i oni koji su samo u nekim rijetkim težim situacijama prisutni i vode vas do pravog puta. Jako je bitan oprez jer znamo da osim sluga svjetlosti, oko nas postoje i sluge tame – demoni i duhovi. Ne možemo hodati naslepo misleći ako ne želimo nikome da naudimo, da ni nama niko neće nauditi.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi