Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Jelena ubijena u šumi, pa bačena u kanal: Da li je policija sve bliže pjevačicinom ubici?

Regija

Izvor: Alo.rs     27.06.2016 u 14:11 h 1

Jelena ubijena u šumi, pa bačena u kanal: Da li je policija sve bliže pjevačicinom ubici?

Postoje određeni tragovi koji ukazuju da se Jelena sa ubicom kojeg je poznavala odvezla kroz naselje Crvenku prema obilaznici, te da su zatim skrenuli ponovo ka kanalu u šumi, prešli mostić i tu se zaustavili, jer ima dosta skrovitih mjesta.


Pjevačica Jelena Marjanović (33) iz Borče ubijena je u šumi, zvjerski s leđa, a ne na mjestu na kojem je njeno tijelo pronađeno u Crvenki, u kanalu. 

– Na mjestu gdje je pronađeno Jelenino tijelo, istražitelji nisu pronašli velike tragove krvi, a ni borbe, što ukazuje da je ubijena na nekom drugom mjestu, a moralo ih je biti zbog velikog broja udaraca koje je zadobila. Iako se neko potrudio da u neposrednoj blizini mjestaostavi njenu patiku i mobilni telefon, kako bi ispalo da ju tu neko sačekao, odvukao u šiblje, pa usmrtio, vjerujemo da je zločin izvršen drugačije. Na mjestu gdje je pjevačica bačena, borba je isfingirana. Zbog toga vjerujemo da je ubica sačekao Jelenu kod druge rampe, te se sa njom odvezao u šumu i ubio je, a potom njeno tijelo kasnije bacio u kanal gdje je nađena – objašnjava izvor blizak istrazi za Alo. 

Kako taj izvor navodi, postoje određeni tragovi koji ukazuju da se Jelena sa ubicom kojeg je poznavala odvezla kroz naselje Crvenku prema obilaznici, te da su zatim skrenuli ponovo ka kanalu u šumi, prešli mostić i tu se zaustavili, jer ima dosta skrovitih mjesta. 

- Postoje indicije da su se na jednom od tih mjesta Jelena i njen ubica posvađali, što govori da je dobro poznavala svog ubicu. Nakon svađe, prema izvještaju obdukcije, utvrđeno je da je prvi udarac, a potom i više njih, Jeleni zadato u potiljak glave, što znači da je bila leđima okrenuta ubici i da nije očekivala napad. Njeno zapomaganje i nije mogao niko da čuje, jer se sve desilo na pustom mjestu, a okolo su samo šuma, nasip i voda sa druge strane – kaže izvor. 

On dodaje da se sumnja da je ubica Jelenino tijelo najprije bacio u kanal gdje je ubijena. 

- Ne isključuje se mogućnost da je ubica čekao pogodan trenutak da se vrati po njeno tijelo sa pomagačem, a zatim sporednim, zemljanim putem, došao do mjesta gdje ju je izbacio. I na tom mjestu je mrtvoj Jeleni zadao više udaraca, usljed čega joj je otpao pramen kose. Sumnja se da je potom bacio telefon i patiku, kako bi prikazao kao da se tu dogodio zločin – naveo je sagovornik našeg lista.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
  1. Stvarno ste prešli svaku granicu. Pustite istražne organe da rade svoj posao i ne prisiljavajte više narod da čita ove naslove. Postalo je vrlo naporno.

Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi