Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Baba Vanga predvidjela: Evropa nestaje 2016!

Svijet

Izvor: Nezavisne novine     27.06.2016 u 09:37 h 0

Baba Vanga predvidjela: Evropa nestaje 2016!

Baba Vanga, čuvena bugarska proročica koja je umrla prije 20 godina, predvidjela je da „Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati poslije 2016“. Mnogi upravo u brexitu vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja svijeta!


- U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a prije toga desiće se niz katastrofa - predvidjela je slijepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 odsto slučajeva, prenosi kurir.rs.

Sada, poslije referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svjetski mediji bruje o „balkanskom Nostradamusu“, kako je nazivaju, i njenim predviđanjima.

- Vanga je predvidjela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je brexit nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidjela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugdje u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene riječi moramo uzeti ozbiljno - upozorava britanski Ekspres, ali i većina evropskih medija.

Prvi znaci apokalipse

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala „crna“ proročanstva za Evropu - armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!

- Tamo piše da dolaze kraljevi Sjevera i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob - navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj svijeta bliži! Ako je vjerovati izvorima koji su se poverili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice - Elizabeta II namjerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!

Kraljica šokirala BBC

- Bili smo pored kraljice dok je čekala da održi svoj govor u parlamentu. Bila je vrlo ljuta, govorila je da ako se brexit dogodi - da je smak svijeta gotovo siguran i da će čak početi treći svjetski rat! Rekla je da je Drugi svjetski rat bio šala u odnosu na ono što nas čeka ako Britanija ne ostane u EU. Željela je da upozori svoje podanike na opasnosti, ali joj nisu dali. Čak je rekla da će predati krunu i otići zauvijek iz Britanije ako se sve ovo dogodi - navodno je rekla Elizabeta zaprepašćenoj ekipi BBC.

Kraj sve bliži

Da je mogući raspad Evrope zabrinuo i SAD, pokazuje primjer američkog sveštenika i samoprozvanog proroka Pola Biglija, za koga brexit takođe znači povratak Isusa na zemlju.

- Sve se događa po Božjoj volji. Brexit je znak raspada, kraj se bliži! Ako Britanija izglasa da izađe iz EU, velike promjene slijede. Biće globalne finansijske krize i haosa - rekao je Bigli u svom video-obraćanju samo dan prije referenduma u Britaniji. Podsjetimo, Velika Britanija je prije tri dana izglasala izlazak iz EU nakon 43 godine članstva. U istorijskom referendumu, brexit je sa više od milion glasova nadmašio opciju ostanka u EU, čime je ispisana nova stranica istorije Velike Britanije, ali i Evropske unije. A ako je vjerovati ovim proročanstvima - i nova stranica istorije čovječanstva.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi