Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Penis je počeo da mu se krivi: Sve je OK dok se ne digne, a onda...

Lifestyle

Izvor: Vesti-online     23.06.2016 u 12:53 h 0

Penis je počeo da mu se krivi: Sve je OK dok se ne digne, a onda...
FOTO: pixabay.com

''Penis mi je uništio dugu vezu, ali je na kraju sve ispalo super'', kaže čovjek koji je pomislio da ima rak, a onda shvatio da je dobio bolest koju ima svaki stoti muškarac.

- Prije tri godine, na pragu moje pedesete sam otkrio kvržicu na mom penisu. Bila je bolna, teška i veličine graška. Otišao sam kod svog ljekara, koji je posumnjao na rak i poslao me kod specijaliste. Urolog me je pregledao i rekao da nije u pitanju rak, nego Pejronijeva bolest - objašnjava ovaj čovjek. 

Njegova prva pomisao je bila da bolest zvuči kao pivo, a druga da srećom nije rak. 

- U međuvremenu je moj penis postao moj neprijatelj. Svaka erekcija je bila bolna, a onda sam saznao da mi se tokom noći ukruti i do 12 puta. Šest mjeseci nakon što sam prvi put primjetio da nešto nije u redu, bol se povukla, ali kvržica je ostala, a penis je počeo da mi se krivi. U jednom trenutku je u podignutom stanju bio pod uglom od 90 stepeni - opisuje on. 

Jedan od problema je i što za ovu bolest, koja dovodi do krivljenja penisa, ne postoji terapija koja garantuje rješenje problema. 

- Tokom nekoliko mjeseci sam pio razne pilule i ulja, a koristio sam i vakuum-pumpu. Moj penis je 30 minuta dnevno bivao u plastičnom cilindru i to je bilo jako bolno, ali sam se nadao da će se problem riješiti. Tada sam bio u dugogodišnjoj vezi i osjećao sam se jako loše zbog toga što ne možemo da imamo seks, ne samo zato što je za mene to bilo bolno, nego je bilo i tehnički neizvodljivo - objašnjava on. 

Nekoliko mjeseci je bio sam i nije znao kako da reši svoj emotivni život. Nije želeo da ima samo romantičnu vezu, nego i seksualni život. 

- Na kraju 2014. godine, nakon nekoliko mjeseci različitih tretmana, krivina se samo pogoršavala. Jedino rješenje je bilo da odem pod nož i rešim taj problem. Međutim, saznao sam da ću pored kvržice i krivine, izgubiti i pet centimetra dužine svog penisa, ali je hirurški zahvat bio jedino rješenje - kaže on. 

Kada je vidio svoj novi penis u šavovima, htio je da povrati, ali je sa njim ponovo mogao da uživa u seksu. Danas ima mali problem, jer je penis izgubio na svojoj izdržljivosti, ali ima i partnerku sa kojom mu je seks sjajan.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi