Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Kandidatura Mitrovića podstaknuta iz “inostranstva”!

Bijeljina

    23.06.2016 u 12:01 h 3

Kandidatura Mitrovića podstaknuta iz “inostranstva”!

Ukoliko dođe do kandidature Stefana Mitrovića za gradonačelnika Bijeljine, to će biti na osnovu procjene istrazivanja javnog mijenja koje je pokazalo da su građani Bijeljine zasićeni kandidatima za gradonačelnika Bijeljine. Kako izvor našeg portala prenosi mladi Mitrović bi mogao da bude vanstranački kandidat ispred jedne od partija centra a koja je prijavila dovoljan broj potpisa za kandidaturu Gradonačelnika ali je obavezna ime predati najkasnije do 4.jula.


Prema našem izvoru to bi značilo da  se konačno i Republika Srpska okrenula pravom putu u lobiranju mladih i perspektivnih kadrova koji nemaju “simptomatične ili kupljene diplome” s obzirom da je Mitrović specijalističke studije završio u Londonu.

Izvor je napomenuo ozbiljnu podršku iz inostranih krugova a što smo primili sa rezervom ,dok je preko drinska vjerovatno izvjesna i realna po nasem misljenju ako do nje dodje.

Prema izvoru semberskih.com: “kandidatura Mitrovića bila bi pokazatelj da postoje oni kojima su od ličnih preči interesi Republike Srspke, te da se    Republika Srspka ugleda na Srbiju, da  mladost i stručnost budu najbitniji segment društva”

Prema riječima izvora a koji je član pomenute stranke:

“Stefan Mitrović, koji u svojoj biografiji već ima poziciju savjetnika Republike Srpske za poreske i inspekcijske poslove, bez sumnje čeka sjajna karijera.”

“Mada ovakvi kadrovi prije ili kasnije odlaze u svijet, jer se nakon školovanja u Londonu stiču veze u svijetu, koje su uslov za brojne međunarodne pozicije. ”

Po njihovom mišljenju zbog svega toga vlada prava panika među mogućim Mitrovićevim rivalima Mićom Mićićem, kadrom SDS-a koji je trn u oku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i lideru ove partije jer SNSD nikada nije dobio izbore u Bijeljini, a samim tim ni funkciju gradonačelnika.

Upravo zbog tog očaja, Dodik, koji ne podnosi poraze,  “teškog srca” pristao je da kandidat SNSD-a i još nekoliko partija bude Zlatko Maksimović, direktor Doma zdravlja Bijeljina.

O Maksimoviću tvrde da je izdao  SDS jert nije mogao srušiti Mićića, i da je  tokom svih godina zaklinjanja u SDS “šurovao” sa SNSD-om. Tvrde da je imao veze u Fondu zdravstvenog osiguranja i”dilove” sa ministrima zdravlja. U toj kombinatorici Dom zdravlja Bijeljina imao je redovne tranše I iz budžeta Grada Bijeljina, ali i sve regulisano sa republičkim zdravstvenim  institucijama. O tome po njima najbolje govori izreka “Nema vječitih neprijatelja, postoje samo vječni interesi”.

Koliko će mladi Mitrović ako se u opšte odluči na kandidaturu  uspjeti pomrsiti račune dvojici kandidata ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno da resursi i sredstva postoje ali i pored uvjeravanja našeg izvora ne vidimo ineres mladog Mitrovića za ovakvu kandidaturu.

Od momenta objave vijesti o kandidaturi  prije dva dana, mladi Mitrović nam je potvrdio da mu je kandidatura ponuđena. Na molbu Mitrovića ime političkog subjekta nećemo pomenuti i obećano nam je da ce nas vrlo brzo obavjestiti o konačnoj odluci .

Primjetno je u razgovoru sa našim izvorom da postoji “rezervisanost”najblaze rečeno prema kandidatu Zlatku Maksimoviću iako je taj politički subjekt svojevremeno dao podršku istom.

Šta je razlog ove političke ujdurme u gradu saznaćemo vrlo brzo!

Izvor: semberske.com


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
  1. O kakvim se to diplomama stalno govori. Da iko išta u Bijeljini zna raditi ne bi Grad bio dužan za kojekakve kredite 65 miliona KM. A Mitrovića vjerovatno podržaju strani ambasadori.

  2. Ooooo maramo,,, o maramo crna,

  3. Pa i njemu je tata kupio diplomu u Londonu,sta pisete kao on je tamo ucio. A gdje to tada studitao. E jadna nam Bijeljina i RS sa ovakvima.

Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi