Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

OVO SU DOBITNI BROJEVI: Horoskop otkriva prave kombinacije za igre na sreću!

Zanimljivosti

Izvor: Kurir     22.06.2016 u 21:25 h 0

OVO SU DOBITNI BROJEVI: Horoskop otkriva prave kombinacije za igre na sreću!
FOTO: pixabay.com

Koje su vam šanse da dobijete na igrama za sreću? Horoskop može da vam pomogne da otkrijete!


Pogledajte kojim danima imate najviše sreće i koji brojevi kriju dobitak! 

Ovan 

Ovan dobija u kocki, pa tako i u igrama na sreću. Zato odlazi da popuni svoj tiket već u utorak, jer je to njegov srećan dan. To čini brzo, precrtava brojeve intenzivno i impulsivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. To su brojevi koji sačinjavaju datum njegovog rođenja, broj slova nekog imena i prezimena. Na svakom njegovom tiketu je precrtan broj 1. Taj broj može da bude i u ciframa 11, 21, 31. Nikada neće ponovo upisati brojeve sa tiketa, koji mu nisu donijeli dobitak. Zašto bi Ovan mijenjao ovakav način igre, ako je povremeno dobijao? 

Bik 

Bik želi da dobije, ali on sa tim, u stvari, i ne računa. Čim popuni tiket, sumu koju je uplatio računa odmah kao gubitak. Tiket popunjava samo "okruglim ciframa". Trinaest mu neće donijeti sreću. Ali, zato vjeruje da bi mogao da dobije broj 25. Gotovo uvijek ubeležava i broj kuće u kojoj stanuje, a ako je kućni broj nizak ili visok, tada taj broj množi ili dijeli. Dosta cifara su mu svake nedjelje isti, što dokazuje njegovu postojanost. 


Blizanci 

Igra ne sreću je uzbudljiva igra i u njoj učestvuju i Blizanci. Njihov glavni adut su cifre sa računa koje prilikom kupovine dobijaju u samoposluzi i u drugim radnjama. Dijele ih, množe i sabiraju. Blizanci, ipak, jednoj cifri ostaju verni - broju 2. Ova brojka se, u raznim kombinacijama, nalazi na svakom njihovom tiketu. Ljubitelji fudbala iz ovog znaka unose u tiket cifre golova sa utakmice. Upravo zbog onog broja 2, koji dominira u njihovoj igri, misle da im neparne godine nisu naklonjene. Međutim, nije loše ponekad i promijeniti mišljenje. 

Rak 

Rak popunjava listić igara na sreću, ali malo vjeruje u dobitak. Ipak, da to drugi ne bi saznali, krišom ispunjava tiket. Međutim i pored nevjerice, ima i plan kako će potrošiti eventualni dobitak. Cifre dobija iz porodičnog arhiva brojki datuma rođenja supruge, djece, roditelja i, naravno, svog datuma. Ponekad te brojeve i dijeli. Na primjer, ako zna da će putovati 214 kilometara, tada izdvaja brojeve 2 i 14. Oni "najmračniji" Rakovi će kupiti knjigu o piramidama, a tamo ima toliko brojeva da će do kraja života biti snabdeveni "materijalom i građom" za igranje. 


Lav 

Lav ima sreće. Zašto onda da je nema i u igrama na sreću? Zaista je nemoguće stalno gubiti. Kad precrtava brojeve na tiketu, onda su to "njegove" cifre. To su cifre iz njegovog datuma rođenja, sa registarske tablice kola, broj odijela koje nosi, visina poznanika… Njegovi srećni brojevi su 3, 33, 7, 35. Ali, broj 13 precrtava samo greškom ili kad će se nešto lijepo događati 13. u tom mjesecu. 

Djevica 

Djevice ne vjeruju u igru na sreću, ali ipak ispunjavaju tikete. Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sisteme sami sastavljaju, jer ne vjeruju mnogo drugima. Sistematični su, vjeruju u logiku, bijeleže brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke. Vjeruju naročito u onu pretpostavku da će i rijetko izvučeni brojevi, jednom, ipak, doći na red. Broj 4 mora da bude među tim ciframa. Djevice ne žure, pa svoj tiket ispunjavaju i više nedjelja unaprijed ako odlaze na duža putovanja ili godišnji odmor. Imaju dobru prirodu i neće se ljutiti ako ne dobiju. Predlaže im se da svoj broj 4 množe sa drugim brojevima u okviru sistema. 


Vaga 

Rođeni u znaku Vage vole da žive na visokoj nozi. Ali, svjesni su da se to ne može uvijek. Oni nisu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju da nešto dobiju igrom na sreću. Cifre biraju po njihovom izgledu: lijepe i najljepše, ali i one koje djeluju harmonično kad se upišu. Oni misle, na primjer, da su brojevi 22, 44, 11 – lijepi, pa se zato oni često pojavljuju na njihovim tiketima. Vage imaju svoj ‘tajni’ tip, na primjer, broj listića neke biljke koja im je pri ruci. Sreću može da im donese i iznos koji je plaćen za neki poklon voljenoj osobi. 

Škorpija 

Ko ima, a ko nema prava da dobije na igrama na sreću? Škorpija želi to da zna i misli da i ona treba da bude među onima koji dobijaju. Nezasita je i ne zadovoljava se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuje da joj svaki tiket donese barem nešto. Bira brojeve koje gotovo niko ne unosi u tiket. Želi da bude sama i dosta raznišlja o velikim dobicima. Ona će, na primjer, unijeti u tiket brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi rijetko kad čine. Ili, recimo,19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvijek da bude na tiketu, pa joj to olakšava biranje ostalih cifara. To svrstavanje u red, koje primenjuje Škorpija, ima svoje varijante. Ne upisuje samo brojeve koji su na tiketu jedni pored drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne ustručava se da unosi cifre koje, po verovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7. Čak će iz inata da upiše sve - od 7 do 13. 


Strijelac 

Ovaj znak dobija često na igrama na sreću, ali i kad gubi, ne ljuti se. Strijelac smatra da svaka cifra koju unosi na tiket igara na sreću mora da ima neki smisao. To su gotovo uvijek brojevi koji obeležavaju istoriju: pobjeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čoveka - važni istorijski datumi. Najveći smisao za Strelca ima cifra 9 i on je rado koristi. Smisao imaju i brojevi koji obeležavaju i događaje iz njegovog života: godina prve ljubavi, datum prvog poljupca, završetak štole, ozdravljenje poslijeneke bolesti. Smatra da su to žive cifre vezane za njega i da će mu donijeti sreću. 

Jarac 

Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni. Na žalost, Jarac "zna" da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos učesnika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani. Ipak, on će popunjavati tiket, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sisteme, a naročito mistiku cifara. Biraće i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci merenjem visine, dubine, širine i slično. Na primjer, visinu neke planine, koju će moći da raščlani na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, dijeli, sabira... On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarčevi obično srednjeg rasta. 

Vodolija 

Ko će da dobije ako ne vi!!! To je vaše duboko uverenje. Zato, tiket treba popuniti - ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtaće brojeve koji joj dođu pod ruku. Takva je Vodolija. Ali, cifre za upisivanje pronaći će na brzinu. Na primjer, uzeće ih po datumu upisivanja ili po vremenu koje je časovnik pokazao tog trenutka. Prava Vodolija nikada neće dva puta da unese istu cifru, jer bi to bilo dosadno i neinventivno. Više voli da izbroji stepenike u kući u kojoj stanuje ili da upita suprugu ili supruga koji joj broj trenutno pada na pamet. Tako će lako i brzo popuniti tiket, ali će ipak i čekati na dobitak. 

Ribe 

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi uradili sa tolikim novcem. Oni će svoje tikete popunjavati sujeverno. Koje će cifre pritom upisati? Naravno, one u koje vjeruju, koje su im i dosad, ponekad, donosile sreću. Na primjer, datum kad su dobili povišicu plate, ili za dlaku izbegli sudar kolima. Oni čestosanjaju cifre i bijeleže ih čim se probude.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi