Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

3 stvari koje uzrokuju svađe s partnerom

Lifestyle

Izvor: Fokus     21.06.2016 u 10:04 h 0

3 stvari koje uzrokuju svađe s partnerom
FOTO: pixabay.com

Pasivna agresivnost je vjerojatno jedan od najvećih uzročnika problema među parovima • Evo u čemu je stvar


Ponekad svađe nisu korisne i zdrave, već nastaju zbog loših navika glavnih aktera pa rade više štete nego koristi.

1. Pasivna agresivnost

Pasivna agresivnost je vjerojatno jedan od najvećih uzročnika problema među parovima. Evo u čemu je stvar: većina muškaraca će puno bolje reagirati, ako im se direktno kaže u čemu je problem. Tako se problemi rješavaju brže, ako se o njima mirno i otvoreno razgovara, a ne ako se pretpostavlja da će vam on čitati misli, jer niti jedan muškarac nema takve sposobnosti. Očekivanjem toga da on čita misli, postajete pasivno agresivni, zbog frustriranosti što on to i dalje ne radi, a tu nastaju problemi. Zato, učinite si uslugu i recite što mislite.

2. Prevelika nametljivost

Vidite ga svaki dan, no još uvijek imate potrebu slati mu poruke kada ste razdvojeni. Postajete mrzovoljni kada vam kaže da će večeras biti s prijateljima, a ne s vama itd. Neke žene izjednačavaju ljubav sa zajedništvom, no tanka je granica između povezanosti i nametljivosti. U svakoj zdravoj vezi, partneri moraju imati vremena za sebe, druge ljude oko sebe te svoje interese i hobije. Tako ćete saznati da što više rastete osobno, više sebe možete dati drugima.

3. Previše pretpostavki

Ženska intuicija doista postoji, no ovdje postoji također vrlo tanka granica između pretpostavljanja i paranoičnosti, koja vas tjera da iz svake situacije izvlačite samo ono najgore, kao npr. kada ne odgovori odmah na poruku, a vi odmah "pretpostavite" kako je s nekom drugom. Vrijeme je da dobro razmislite o čemu se tu točno radi, prije nego reagirate, jer koliko god vas voli, niti jedan muškarac to neće dugo trpjeti.

 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi