Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

SABOR NA KRITU JE POČETAK KRAJA SVIJETA: Mračne prognoze svjetskih teoretičara zavjere!

Svijet

Izvor: Kurir     20.06.2016 u 21:40 h 0

SABOR NA KRITU JE POČETAK KRAJA SVIJETA: Mračne prognoze svjetskih teoretičara zavjere!
FOTO: Agencija Anadolija

Ovaj skup će stvoriti više problema nego što će ih riješiti, dovešće do nemira i raskola. Sve je u rukama masonerije i cilj je ustoličenje Antihrista, kaže mitropolit pirejski Serafim


Osim što je Svepravoslavni sabor na Kritu, koji zvanično počinje danas, pokazao nejedinstvo, pošto su učešće otkazale Ruska, Antiohijska, Bugarska i Gruzijska pravoslavna crkva, ovaj skup prate i brojne mračne kontroverze. 

Naime, postoje verovanja da održavanje ovog sabora, pripremanog 55 godina i prvog nakon nešto više od 1.200 godina, tačnije od onog održanog 787. godine u Nikeji, predstavlja početak kraja svijeta! 

Pronašli i đavolji broj 

Stoga teoretičari zavjera pomno prate šta će se dešavati u narednim danima jer oni tvrde da se baš zbog toga vekovima nije ni razmišljalo o takvom skupu pravoslavnih velikodostojnika. Naravno, njima je sporan je i datum okupljanja 16. 6. 2016. (tada su predstavnici pravoslavnih crkava počeli da dolaze na Krit), koji, prema brojnim „proračunima“, zbog tri šestice predstavlja „žig zvijeri“, odnosno đavolji broj. 
- Tvrdim da će se ovaj sabor održati u znaku okultne numerologije. Sabor je zakazan za 16. 6. 2016. godine poslijeHrista, ali to nije jedino gdje se broj zvijeri pojavljuje. Prisutan je i u broju stanovnika Krita, prema Vikipediji - 623.666, ali i u geografskoj širini i dužini na kojoj je nalazi ovo grčko ostrvo i koje daje tri petice - što je brojčani izraz za pentagram, koji se posebno cijeni u veštičarenju, ali i među masonima - tvrdi Rade Janković u svom delu „Borba za veru“. 

Da sabor na Kritu može biti presudan za čovečanstvo, nagovestio je i mitropolit pirejski Serafim još prošle godine, kada je čak upozorio na „ustoličenje Antihrista“, odnosno đavola, poslijeovog sabora. 
- Sabor koji legalizuje svejeres ekumenizma može postati prava mina pod zdanjem svepravoslavnog jedinstva jer će stvoriti daleko više problema nego što će ih navodno riješiti. On će dovesti do nemira, smutnji i raskola. Ekumenizam je instrument u rukama masonerije i međunarodnog cionizma, čiji je cilj ustoličenje Antihrista kao jedinog svjetskog vladara - naveo je u svojoj poslanici grčki mitropolit. 

S druge strane, numerolog Nevena Đukić smatra da u datumu okupljanja, kao i održavanja Sabora nema ništa sporno. 

Rešavanje kalendara 

- Kada se saberu 16 i 6, odnosno dan i mjesec održavanja Sabora, dobija se broj 4, a taj broj simbolizuje mudrost, veru, časni krst i tradiciju. Znači, ovaj dan se vezuje za duhovnost i povratak starim vrednostima. Datum održavanja pak 19. jun je u znaku sedmice, koja simbolizuje traganje za verom. Kada se saberu 4 i 7, dobija se broj 2, a to znači da Sabor predstavlja dolaženje do mudrosti i vjere kroz duh. 

Očekuje se da Svepravoslavni sabor otvori bolna pitanja promjene kalendara i odnosa sa Rimokatoličkom crkvom.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi