Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Djeca Anđeline Džoli uče njemački, ruski, arapski, vijetnamski, kambodžanski i znakovni jezik

Zvijezde i tračevi

    20.06.2016 u 10:38 h 0

Djeca Anđeline Džoli uče njemački, ruski, arapski, vijetnamski, kambodžanski i znakovni jezik

Anđelina Džoli Pit gostovala je u emisiji ''Women's Hour'' BBC Radija 4, u kojoj je govorila o svojoj djeci.


"Sva djeca uče različite jezike. Pitala sam ih koje jezike žele učiti, a Ši je rekla da želi učiti Khmani, kambodžanski jezik, Paks se fokusira na vijetnamski, Mad uči njemački i ruski, Z govori francuski, Vivijen je zaista željela naučiti arapski, a Noks uči znakovni jezik", ispričala je Anđelina.

Ši je nadimak kćerke Šiloks, Mad za Madoksa, a Z je Zahara. Osim njih, glumica s Bradom Pitom ima još sina Paksa te blizance Vivijen i Noksa.

Džoli je dodala kako joj je zanimljivo promatrati kako njena djeca rastu i svako od njih razvija svoje vlastite interese i jedinstvene osobine.

"Pretpostavljam da to znači kako ne znate ko su zapravo vaša djeca, sve dok vam, ne pokažu ko su i postanu šta god žele biti", kaže slavna glumica.

Anđelina ističe kako niko od njene djece ne pokazuje nikakve sklonosti niti želje da se bavi glumom, poput njihovih roditelja.

"Niko od njih ne želi biti glumac, zapravo su veoma zainteresovani za to da se bave muzikom. Paks posebno voli DJ-ing", otkrila je.

Džoli je poznata po svom humanitarnom radu i pomoći izbjeglicama i ljudima u siromašnim, ratom zahvaćenim područjima. Svoju kćerku Šiloks rodila je u Africi, kada se suočila s problemima sa kojima se žene koje rađaju bore svakodnevno.

"Otišla sam u jednu od bolnica i trebala carski rez. Međutim, nisu mogli napraviti pregled jer nisu imali aparat za ultrazvuk. Ogroman broj žena ima problema i komplikacija koje se javljaju u trudnoći, a koje bi mogle biti spriječene uz pomoć samo jednog ultrazvučnog aparata. Iz tog razloga, imamo pojedince i grupe širom svijeta koji rade na tome i pomažu ovim ljudima i to je predivno", kazala je Džoli.

Izvor: Vijesti.hr


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi