Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Pun mjesec u ponedeljak 20. juna donosi masovno ludilo i masakr

Zanimljivosti

Izvor: Telegraf     19.06.2016 u 15:50 h 0

FOTO: pixabay.com

Pun mjesec uoči letnje dugodnevice je događaj koji se dešava jednom u životu. Nije se dogodio već više od 70 godina, a ponoviće se tek 2094. godine. Međutim, astrolozi upozoravaju da bi ova pojava mogla da izazove haos među populacijom


Pun mjesec koji će se pojaviti u ponedeljak 20. juna, samo dan prije letnje dugodnevice, mogao bi da izazove haos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

Timoti Haloran, osnivač YouTube kanala “Rasa Lila Healaing YouTube Astrology”, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. juna doći do “povećane energije” koja bi mogla da izazove “ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje” među populacijom.

– Riječi kao što su prosvećenje i osvetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelijepo i čemu treba težiti. Međutim, svjetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u sjevernoj hemisferi tokom letnje dugodnevice – rekao je Timoti u svom snimku.

Timoti je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao “džinovski talas koji će udariti na naša verovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji”.

U svom snimku je takođe napomenuo da svako ko postane psihopata tokom 20. juna mora da bude zaključan i “bombardovan” ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svijetu.

Pun mjesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno videti i Sunce i Mjesec.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi