Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

ARGENTINA: Na ulici pokušao istrgnuti bebu iz majčinog naručja (VIDEO)

Svijet

Izvor: 24sata.hr     19.06.2016 u 14:29 h 0

FOTO: YouTube Screenshot

Buenos Aires - Irena Kahal je 6. juna sa kćerkicom Bjankom u naručju, šetala trotoarom u centru Buenos Airesa, kada joj s leđa odjednom prišao nepoznati muškarac i pokušao istrgnuti bebu iz naručja. Hrabra majka nije puštala svoje dijete, ali muškarac nije odustajao, već je nastavio mahnito vući. U jednom trenutku majka pada na pod zajedno s djetetom, a muškarac i dalje pokušava doći do djeteta.


Hrabra majka nije puštala svoje dijete, ali muškarac nije odustajao. Majka pada na pod zajedno s djetetom, a muškarac i dalje pokušava doći do djeteta... Zastrašujuće scene dolaze iz Argentine. Muškarac je 6. juna, usred bijela dana, na ulici pokušao ukrasti tromjesečnu bebu iz majčina naručja. Srećom, majčini krici ipak su ga natjerali da pobjegne praznih ruku. Malena Bjanka je u padu zadobila blažu povredu glave i osim toga, nema drugih povreda.  

Vjeruje se da ih je napadač, koji je još uvijek nije pronađen, pratio nakon što su izašli iz autobusa. - Prvo što mi je palo na pamet jeste da počnem vrištati.

Galamila sam: 'Moja beba, moja beba, ne'. Ali, on je vukao sve jače i jače. Srećom, komšija je čuo moje vrištanje i napadač je zato pobjegao. Mislim da me slučajno izabrao, ali stvarno ne znam što mu se motalo po glavi. Bio je prekrasan sunčani dan za šetnju. Obavljala sam neke stvari i nikada ne bih ni na sekundu pomislila da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi.  Hvala Bogu, moje dijete je dobro, prošla je samo s čvorugom na glavi.

Nakon incidenta, zadržali su je u bolnici na posmatranju. Ipak je jako mala i stara svega tri i po mjeseca - rekla je Irena Kahal za Daily Mail. Njen suprug Boris, koji je dobio ovaj snimak nadzornih kamera, rekao je kako mu je žena fizički u redu, ali je ovaj incident promijenio njihov život za 100 posto.

 - Radim poslijepodne, ali sada ujutro ja moram obavljati sve dnevne obaveze ili moram ići zajedno s njom. Kako zaboraviti ovakav događaj? Više u miru ne možemo otići ni u običnu šetnju - rekao je Boris Kahal.

Policija još uvijek pokušava identifikovati napadača. Njegovi motivi su i dalje nepoznati Video 

 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi