Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Zašto je Adam Sendler najveći bolid u Holivudu i niko ne može da ga svari

Zvijezde i tračevi

Izvor: 24sata.rs     18.06.2016 u 17:26 h 0

Zašto je Adam Sendler najveći bolid u Holivudu i niko ne može da ga svari
FOTO: YouTube Screenshot

Poslednjih nekoliko godina glumca Adama Sendlera pojedine kontroverze provlače kroz holivudsko blato.


Ukoliko godine nisu isisale iz Adama Sendlera ono malo humora koji je imao, onda bi loš prolaz njegovih filmova na blagajnama, užasne kritike i činjenica da svako sa IQ-om ne smatra njegove gegove smešnim, to mogli da učine. 

Osim toga što važi za jednog od najnetalentovanijih glumaca današnjice, Sendlera ne bije ni glas pozitivca ili dobre osobe. 

U junu 2015. glumica Rouz Mekgouvan je preko Tvitera razotkrila kakva poruka joj je stigla u pozivnici za kasting Sendlerovog filma. U poruci piše da žene koje se prijavljuju za ulogu treba da nose seksi odjeću na audiciji. Rouz je tvitnula aluziju da se radi o filmu Adama Sendlera, a on je bio i glavni glumac. 

Samo nedelju dana kasnije, takođe na Tviteru je objavila da su je njeni agenti otpustili jer je razotkrila zahtjev za seksi autfitom. Kasnije je rekla da ionako nije imala namjeru da prihvati tu ulogu i da je zbog toga i odlučila da tvitne o smešnom mejlu koji je primila. Ne samo da je glumicama riječeno kako da se obuku, već je u mejlu pisalo i da treba da pročitaju scenrio prije nego što dođu na audiciju. Rouz se zapitala koji profesionalni glumac odlazi na kasting a da ne pročita scenario. 

To nije jedini put kada je Sendler bio umiješan u neku lošu priču. Producenti njegovog pokušaja vestern komedije "The Ridiculous 6" je imala problem kada je dvanaestak Indijanaca napustilo snimanje jer u filmu ima rasističkih i uvredljivih šala. U izvještaju mreže indijanskih medija piše da kada su glumci i savetnik za kulturološka pitanja prišli producentima da se pobune, rečeno im je da ako su uvređeni- treba da odu. Incident je privukao veliku pažnju medija, a bacilo je i još jednu senku na Sendlera i Netflix.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi