Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

On juri samo sponzoruše: Uvijek znaš na čemu si

Lifestyle

Izvor: Mondo     15.06.2016 u 16:05 h 0

On juri samo sponzoruše: Uvijek znaš na čemu si
FOTO: pixabay.com

Lars Mundi za vezu traži isključivo sponzoruše, a ovo je njegova priča o tome zašto se na to odlučio.


"Sugardating" podrazumeva prijateljstvo ili vezu, u kojoj muškarac daje ženi novac ili poklone u zamjenu za njeno društvo. Postoji mnogo muškaraca koji jure sponzoruše, mada uglavnom nisu radi da o tome govore, a Lars (42) je odlučio da podeli svoje iskustvo. 

Ovaj muškarac je najprije počeo da razmišlja o vezama sa sponzorušama nakon što je više od 12 godina bio bez partnerke. Lars nikada ranije nije bio u vezama sa takvimdjevojkama, koje očekuju novac ili pokone, ali je iz radoznalosti odlučio da to pokuša, pa je počeo da traži sponzoruše preko jednog sajta. 

"Ne tražim djevojke na ulicama jer bi bilo pogrešno da pretpostavim da je nekadjevojka takva. Trudim se da poštujem druge ljude i njihove prioritete", kaže Lars. 

Zato je, po njegovom mišljenju, idealno što postoji sajt gdje može da nađe takvedjevojke, a da nikoga ne uvredi. 

Kada je reč o tome kako bira djevojke, kaže da je najvažnija "hemija". 

"Ako ne postoji hemija među nama, najbolje je prekinuti i nastaviti dalje. Ali, iskrenost i otvorena komunikacija su takođe važni, kao i očekivanja obje strane kako ta veza treba da izgleda". 

"Za mene je veoma važno da obje strane imaju ista očekivanja", kaže ovaj muškarac, i dodaje da u zavisnosti od želja djevojaka u zamjenu za njihovo društvo daje novac ili poklone. 

Iako ste sigurno pomislili da tu nije reč samo o druženju, Lars tvrdi da nije svaka veza sa sponzorušama bila seksualne prirode. 

"To su različite djevojke. Neke veze su bile seksusalne, druge su više bile prijateljske, uživali smo da zajedno idemo na koncerte, u restorane... Sve to zavisi od djevojke". 

Naravno, mnoge zanima zašto bi muškarac pristao da plaća djevojke za druženje. 

"Veze sa sponzorušama su super zato što uvijek znaš na čemu si, granice su jasne. Volim tradicionalne muško-ženske uloge. Sviđa mi se ideja da kada izlaziš na sastanak sa nekim, dođeš sa ružama ili poklonom kako bi pokazao da cijeniš drutšvo svoje partnerke". 

Iako sada uživa u ovakvim vezama, Lars kaže da bi u budućnosti volio da bude u tradicionalnoj vezi. 

"Kada od svojih prijatelja čujem da su našli nekoga sa kime dijele život, budem jako srećan. Mislim da je to divna stvar. Predivno je kada možeš bezuslovno da se predaš, da imaš kraj sebe osobu koja će biti tu u svim životnim situacijama. Da, volio bih da jednog dana budem u tradicionalnoj vezi". 

Postoji i jedan, donekle logičan razlog zašto se ovaj muškarac odlučio na veze sa sponzorušama. 

"Mislim da je danas jako teško naći djevojku ili dječka. Djeluje mi da osoba koju tek upoznaš očekuje da budeš potpuno savršen, ali zapravo je svako od nas jedinstven, ima vrline i mane kao svako ljudsko biće." 

Na kraju, Lars kaže da je odlučio da o svojim vezama sa sponzorušama javno progovori jer misli da mnogi imaju pogrešnu predstavu o tome. 

"Kada odrasteš, postaneš punoletan, donosiš neke odluke koje se drugima ne sviđaju, ali i to je dio onoga što podrazumeva jedno ljudsko biće. Često me optužuju da iskorišćavam žene, ali mi ovdje govorimo o punoljetnim djevojkama. Ko zna šta je najbolje za vas: vi ili ljudi oko vas? Ponekad razmišljam o tome kako se stigmatizuje sloboda izbora žena kada je reč o njihovom seksualnom životu, a trebalo bi samo da ih pustimo da budu srećne".


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi