Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Djever Miloš mrzio Jelenu, u pjesmama pokazao mjesto i način na koji je izvršeno ubistvo! (FOTO)

Hronika

Izvor: Informer     15.06.2016 u 11:19 h 0

Djever Miloš mrzio Jelenu, u pjesmama pokazao mjesto i način na koji je izvršeno ubistvo! (FOTO)

Miloš Marjanović, djever ubijene pjevačice Jelene Marjanović, objavljivao je na svojim internet blogovima pjesme iz kojih se može naslutiti da prezire svoju snaju!


U nekim njegovim stihovima, objavljenim 2015. godine, pominju se čak pojmovi poput "cvetne poljane" i "kamena u ruci", koji se neobično podudaraju sa mjestom i načinom na koji je Jelena ubijena 2. aprila ove godine.

Jezivi stihovi

Miloš je na svom blogu jezivog naziva "Mrtvorođenče" (Mrtvorodjence.blogspot.rs) u aprilu 2010 godine, baš u vrijeme kada je Jelena počela da gradi karijeru u "Grandu", objavio foto-montažu kojom vrijeđa i ismjeva ovu muzičku kuću.

Naime, on je napravio foto-montažu na kojoj je logo poznate produkcije prekriven ljudskim izmetom?! Iznad ove foto-montaže objavio je dvije pjesme sa čudnim, morbidnim stihovima.

Čudno podudaranje

Miloš je u vrijeme kada je Jelena započinjala pjevačku karijeru objavio pjesmu u kojoj ismjeva ženu "koja kreće u novi život i želi da bude poznata"

U prvoj, koja se zove "Psu od srca", Miloš stihovima ismjeva ženu koja pokušava da počne novi život i postane poznata, što je upravo životna faza u kojoj se tada nalazila njegova snaja Jelena. Ona se, naime, krajem 2009. godine prijavila na audiciju u "Zvezdama Granda".

U pjesmi "Psu od srca" objavljenoj 23. aprila 2010. doslovce piše:

Mislila si da svi krvare od sreće što će novu tebe upoznati... Mislila si da nekoga interesuje tvoj novi život... Mislila si da će svi od zavisti plakati... I da si konačno svima doskočila... Zabole nekoga s kim ti deliš telesne izlučevine".

Međutim, u jednom od početnih stihova, Miloš otkriva i neke svoje morbidne namere:

Gledaš me u oči... Pružaš mi ruku... Tako bih je sa apetitom odsekao..., kaže se u šokantnim stihovima Jeleninog djevera.

U sljedećoj pesmi "Nebeski izrod", objavljenoj na istoj stranici, Miloš je priznao da je spreman i da ubija:

Živ i zdrav mi budi dok mi oružje ne daš. Jer tad pucaću i ubiti te, mizerni vladaru moj...

Čitavih pet godina kasnije, 20. jula 2015, Miloš je na drugom blogu (Agsizeren. blogspot. rs) objavio pesmu "Sozercanie", čiji se pojedini stihovi zlokobno podudaraju sa načinom na koji je Jelena ubijena (udarci kamenom u glavu) i mjestom gdje je usmrćena (poljana na nasipu u Borči).

Kroz moje telo sečiva protiču, ruku u kamen spojenih, iz dubina te prizivam. Na cvetnoj poljani, suncem ogrejan, aure blistave, osmehom ovenčan, na izvoru svetla, mirom obasjan, od bola isceljen, iz dubina te prizivam, piše Miloš u ovoj pjesmi.

 

Jake emocije

Prema riječima prijatelja porodice Marjanović koji je dobro upoznat sa odnosima u njoj, Miloš je uvijek gajio čudna osjećanja prema Jeleni.

- Miloš je u početku, kada se Jelena udala za njegovog brata Zorana, gajio simpatije prema njoj, možda čak i nešto više od toga. Definitivno, ona za njega nije bila samo supruga njegovog brata. Međutim, Milošev stav prema Jeleni naglo se promenio kada je ona počela da nastupa i peva. On nikada nije krio da prezire vrstu muziku kojom se ona bavi, o tome je indirektno u više navrata i pisao na svojim blogovima i na društvenim mrežama. Ipak, u jednom trenutku činilo se da je Miloš, pored muzike koju Jelena peva, počeo da prezire i nju samu. Do koje mere je to išlo moglo je samo da se nasluti, to najbolje zna on sam. Baš kao što samo on može da odgovori na pitanje da li je taj njegov prezir mogao da rezultira nečim mnogo gorim i kobnijim - zagonetan je ovaj prijatelj porodice Marjanović, koji je želio da ostane anoniman.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi