Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

APSOLUTNO LUDILO: ''Srbi vladaju svijetom - talasima''

Regija

Izvor: Mondo     13.06.2016 u 21:59 h 8

APSOLUTNO LUDILO: ''Srbi vladaju svijetom - talasima''

Srbija odašiljanjem elektromagnetskih talasa izluđuje građane Hrvatske i BiH, podstiče iseljavanje, mržnju, opštu depresiju i netoleranciju, objavljeno na zvaničnoj stranici Hrvatske akademske zajednice i dijaspore.


Na zvaničnoj stranici Hrvatske akademske zajednice i dijaspore (HAZUD) objavljen je tekst Zdenka Tibolda koji tvrdi da Srbija odašiljanjem elektromagnetskih talasa preko EMP uređaja "izluđuje građane Hrvatske i BiH, podstiče iseljavanje mladih, opštu depresiju, mržnju i netoleranciju". 

Ti talasi posebno negativno djeluju na Ustavni sudpa ukidaju pravosnažne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalce, a osuđuju i zatvaraju nevine, "pogotovo branitelje Domovinskog rata i sve one koji se usprotive zlu", preneli su beogradski mediji. 

Za tu svoju tvrdnju Tibold navodi: "Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz kontrole uma i ispranih mozgova". 

On ističe da je kopiranje "nevidljivih" moždanih talasa jednog čoveka na mozak drugog tehnologija pod nazivom "EEG kloniranje", koju, kako tvrdi, Srbija već "dugo tajno primenjuje po svijetu", pa su preko KOS-a i Udbe prvo klonirali i "pokorili pojedince u Americi, Kini, Britaniji, Francuskoj, Rusiji, EU i UN". 

Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i ovladavanja svijetom ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990. godine svjesnoplaniranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć "kloniranih vođa" uspostave regionalnu silu - "Veliku Srbiju". 

Izgrađenim sistemom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije, spremaju se za masovno "umno porobljavanje" ljudi, "masovno iseljavanje" ili "razbolijevanje sa smrtnim posljedicama", čak i za "masovno ubijanje" kako bi ostvarili navedeni plan. A, sve u projektu nastavka etničkog čišćenja od nesrpskog stanovništva, tvrdi autor. 

Prema Teslinim nacrtima, nastavlja Tibold, Srbija planira da napravi neprobojni štit koji bi je obezbijedio od napada svih vrsta danas poznatog atomskog, nuklearnog ili hemijsko-biološkog oružja, a za to im je potreban ugljenik kako bi se interakcijom stvorila dijamantna kristalna struktura kroz koju ništa ne bi moglo proći. 

Hrvatski mediji koji prenose ovaj tekst navode da je ovo samo dio "velike srpske teorije ovladavanja" koja se potanko razrađuje na stranicama HAZUD-a.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
 1. Neuništivi su u ludilu.Ne može njima ni 10.000 V ništa, akamoli neki talasi.

 2. ahahahaha gasi masinu povampireni nas provalili ahahahah

 3. Hahahahaha

 4. Provališe nas Hrvati.
  Gasi mašinu dok ne prođe frka.

 5. Moj komšija pročita ovaj tekst pa reče:"Palim brateeee, idem u Hrvatsku.Izgleda da je tamo droga najbolja".

 6. Taj HAZUD je neko zvučno ime.Ako oni tako misle, kakav li je onda um običnih srbomrzaca u Hrvatskoj.
  Vidjećete vi da će sad da okrive Srbe i za povampireno ustaštvo.
  Mada ni sam nisam siguran, jer vidim da im je i predsjednica ljubitelj Tompsonovih proustaških i antisrpskih pjesama.Da li je i ona dobila malo tog talasa?

 7. Da, da, zato stalno pričam da se ne zajebavate sa Srbima.
  Na ovom portalu su prvi na redu da dobiju malo tih moždanih talasa oni komentatori koji stalno ponavljaju dva-tri izraza protiv Srba.

 8. Povampirena budala,

Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi