Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

MALA JANA SLUTI DA SE NEŠTO LOŠE DESILO: Ćerka ubijene pjevačice čeka mamu, ali sumnja na najgore!

Regija

Izvor: Telegraf     12.06.2016 u 12:42 h 0

MALA JANA SLUTI DA SE NEŠTO LOŠE DESILO: Ćerka ubijene pjevačice čeka mamu, ali sumnja na najgore!
FOTO: telegraf.rs

Nismo sklonili sve Jelenine slike iz kuće, pa kada ih Jana vidi, kaže mi: ''Čekam mamu, kad će da se vrati već jednom?'' - priča Zorica Krsmanović, majka ubijene pjevačice


Petogodišnja Jana, ćerka monstruozno ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), i dalje ne zna šta se dogodilo njenoj majci, niti se njena baka Zorica Krsmanović usuđuje da joj kaže. S tim u vezi, ona navodi za beogradske medije da djevojčica čim vidi Jeleninu sliku, kaže kako čeka mamu. 

– Nismo sklonili sve Jelenine slike iz kuće, pa kada ih Jana vidi, kaže mi: “Čekam mamu, kad će da se vrati već jednom?”. Ona je mala, ali, ipak, je bila tamo na nasipu i sluti da se nešta loše desilo. Štitimo je koliko možemo i nikako ne pričamo pred njom o ubistvu. Ona odlazi kod oca Zorana i njegovih roditelja sa kojima sam u kontaktu – ispričala je za Alo Zorica Krsmanović. Majka ubijene pjevačice kaže da mjesec dana pred ubistvo nije pošteno ni vidjela Jelenu jer su obje bile bolesne: 

– Najprije je mala Jana imala visoku temperaturu dvije nedjelje, pa onda Jelena, i to čak 40 stepeni. Zato nisu mogle da dođu kod mene. I ja sam prije toga bila tri mjeseca na zračenju zbog karcinoma koji imam. Moja Jeca mi je svaki dan dolazila u bolnicu i donosila barenu hranu, jer drugu nisam smjela da jedem. 

Zorica Krsmanović ističe da joj se Jelena nije žalila na probleme u braku ili odnose u porodici u kojoj je bila udata. 

– Nikad nije došla neraspoložena. Uvijek je bila pričljiva i vesela. Spremala je tu pjesmu sa Zoranom, ali i komponovala mnoge druge. Eto, nije dočekala da snimi svoju pjesmu – sva uplakana priča Zorica Krsmanoviš i ponavlja da ne zna ko je ubio njenu ćerku, ali da živi da vidi njenog ubucu. 

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila tokom trčanja u borčanskom naselju Crvenka. Sutradan je pronađeno njeno unakaženo tijelo. Obudkcija je pokazala da je usmrćena sa više od 30 udaraca tupim predmetom u glavu.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi