Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Kontroverzna odluka: Sud legalizovao seksualni odnos sa životinjama

Svijet

Izvor: haber.ba     11.06.2016 u 14:53 h 0

Kontroverzna odluka: Sud legalizovao seksualni odnos sa životinjama
FOTO: fotodesk.net

Vrhovni sud Kanade donio je presudu da seksualni odnos sa životinjama nije protivzakonit ukoliko ne uključuje penetraciju!


Ova, u najmanju ruku, neočekivana odluka uslijedila je u slučaju jednog monstruma iz Britanske Kolumbije, koji je u periodu od 10 godina seksualno zlostavljao svoje dvije kćerke i primoravao ih na odnos sa psom. U odluci Vrhovnog suda, protiv koje je bio samo jedan član, navodi se da seksualni čin sa životinjom ne može da se proglasi nezakonitim ukoliko nije došlo do penetracije, piše “Novi“.

– Iako je sodomija često obuhvaćena u raznim izrazima, za njenu esenciju potrebna je penetracija, jer je to akt koji definiše prekršaj, navodi se u odluci suda – rekao je Thomas Cromwell, koji je pisao obrazloženje presude.

On je naveo da drugačija odluka nije bila moguća, jer je u svim dosadašnjim slučajevima sodomije bilo penetracije.

– Parlament je usvojio termin sodomija bez definicije akta i evolucija zakona ne dozvoljava da se on tumači proizvoljno – dodaje se još u saopštenju.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi