Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

JELENIN DJEVER SLAGAO: Nije bio kod kuće u vrijeme ubistva!

Regija

Izvor: Telegraf     09.06.2016 u 20:17 h 1

JELENIN DJEVER SLAGAO: Nije bio kod kuće u vrijeme ubistva!
FOTO: telegraf.rs

Prateći mobilni na osnovu baznih stanica, ali i izjava svjedoka, utvrđeno je da Miloš Marjanović nije govorio istinu o svom kretanju kad je Jelena likvidirana, kaže izvor iz istrage


 Miloš Marjanović, dever pokojne pjevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, slagao je policiju rekavši da je u vrijeme njenog ubistva spavao kod kuće. 

Kako saznaje Kurir, inspektori su nakon izjava svjedoka i prateći njegov mobilni telefon preko baznih stanica utvrdili da Marjanović 2. aprila nije govorio istinu. 

Miloš je u utorak u policiji proveo tri i po sata. Sve vrijeme tokom ispitivanja bio je veoma nervozan, pa je u jednom trenutku policajcima počeo da dijeli lekcije kako treba ispitati i porodicu ubijene pjevačice, a ne samo Marjanoviće. 

Pao na poligrafu 

- Pozvan je da dođe u beogradsku policiju u svojstvu građanina i on se odazvao pozivu. Jeleninog devera smo pozvali jer smo tokom dosadašnje istrage utvrdili da prvi put, kad je pao poligraf, nije govorio istinu. Radi dalje istrage ne možemo da otkrivamo detalje, ali ono što je evidentno jeste da nam nije rekao istinu gdje je bio u subotu 2. aprila popodne, kad je pjevačica nestala. On nam je ranije rekao da je bio kod kuće i spavao. Međutim, na osnovu baznih stanica, prateći njegov mobilni telefon, ali i izjava nekih svjedoka, utvrdili smo da Miloš nije govorio istinu - priča naš sagovornik iz istrage i dodaje: 

- Pošto smo više nego ubeđeni od samog početka da porodica nešto skriva, u jednom trenutku smo ga direktno pitali gdje je Jelena ubijena i ko je ubica. On je tada progutao knedlu i rekao da ne zna ko je to uradio, ali da bi on to volio da sazna kako bi njegova porodica nastavila normalno da živi. 

Provjerite i Krsmanoviće 

Izvor Kurira kaže da je Miloš tokom ispitivanja bio veoma nervozan. 

- Ispitivali smo ga i o bratu Zoranu, njegovom kretanju tog popodneva i odnosu s Jelenom, zatim o međusobnim odnosima svih članova porodice Marjanović. Počeo je da lomi prste i gleda unezvereno. Rekao je kako nije u redu da samo ispitujemo i provjeravamo Marjanoviće, da pritiskamo njegovog brata Zorana i roditelje Vladimira i Zoricu, već da bi trebalo da istražimo i Jeleninu porodicu. I to, kako je rekao, ne samo Jeleninu majku već i njenu familiju. Poslije tri i po sata završili smo saslušanje i rekli mu da ne napušta mjesto boravka, jer je moguće da će ponovo biti pozvan u policiju. I to ne samo on već i brat Zoran i roditelji. On ovog puta nije bio ispitivan na poligrafu - otkriva naš izvor iz istrage.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
  1. 22.april 2016:
    "Ubica je opkoljen, biće uhapšen za 48 sati.Molim da ga ne hapsite do ponedeljka, da ne bi bila predizborna kampanja".

Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi