Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Battlefield 1 ima šest klasa oružja i čakiju vašeg pradjeda

Gamezone

Izvor: HCL.HR     07.06.2016 u 15:00 h 0

Uzbuđenje oko novog Battlefielda smještenog u prvi svjetski rat neprestano raste, a kako i ne bi, pogledajte samo ove predivne konceptualne slike.


Znate li da Battlefield 1 skoro nije bio odobren za razvoj? Electronic Arts je otvoreno priznao da su mislili kako današnja djeca ne znaju za drugi svjetski rat, kamoli za prvi. Da, brinuli su o djeci koja ionako ne bi smjeli igrati Battlefield dok ne navrše osamnaest.

No dobro, Battlefield 1 se bliži izlasku i čini se da Electronic Artsu WW1 sada ne predstavlja problem. Ali čisto za one koji nisu znali da se dogodio prvi svjetski rat, sastavili su nekoliko konceptualnih crteža kako je to izgledalo, tj. kako će izgledati u novom Battlefieldu. Malo ih podbadam jer su bili bezobrazni, ali slike su stvarno fantastične, bacite oko na galeriju.

Osim toga, imamo ponešto detalja o pljucama kojima ćemo se ubijati. Bit će podijeljene u šest kategorija: sačmarice, SMG, LMG, polu-automatske, snajperi i hladna oružja. Moći ćemo ih uređivati sa do tri predodređena loadouta i moći ćemo se igrati sa optikom za zumiranje, mušicama, bajunetama, i naravno, stavljati skinove za onaj autentični doživljaj prvog svjetskog rata sa puškama u roza leopard uzorku.

Uz sve te alatke za ubijanje, na raspolaganju ćemo imati i hladna oružja, poput palica sa čavlima, koja će moći poslužiti i kao pravi alati, a još ćemo vidjeti u koju svrhu. Glavni odgovorni za dizajn oružja Julian Schimek objasnio je kako su oružja Battlefielda 1 nešto više specijalizirana nego u prijašnjim igrama i morat ćemo dobro poznavati njihove prednosti i nedostatke kako bismo koristili pravo oružje u pravoj situaciji.

Je li to samo prodavanje magle ili su se stvarno odlučili na nešto realniji i raznolikiji prikaz oružjabit će zanimljivo vidjeti. A nama je dovoljno da na onim slikama vidimo razne lokacije, jahanje konja, primitivne tenkove i starinske topove i to je dovoljno da nas zagrije za deseti mjesec.

Jeste li vi uzbuđeni oko novog Battlefielda? Što biste još voljeli vidjeti?Uz sve te alatke za ubijanje, na raspolaganju ćemo imati i hladna oružja, poput palica sa čavlima, koja će moći poslužiti i kao pravi alati, a još ćemo vidjeti u koju svrhu. Glavni odgovorni za dizajn oružja Julian Schimek objasnio je kako su oružja Battlefielda 1 nešto više specijalizirana nego u prijašnjim igrama i morat ćemo dobro poznavati njihove prednosti i nedostatke kako bismo koristili pravo oružje u pravoj situaciji.

Je li to samo prodavanje magle ili su se stvarno odlučili na nešto realniji i raznolikiji prikaz oružjabit će zanimljivo vidjeti. A nama je dovoljno da na onim slikama vidimo razne lokacije, jahanje konja, primitivne tenkove i starinske topove i to je dovoljno da nas zagrije za deseti mjesec.

Jeste li vi uzbuđeni oko novog Battlefielda? Što biste još voljeli vidjeti?


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi