Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

DANAS ZAMISLITE VAŽNU ŽELJU: Mlad Mjesec donosi ispunjenje a evo u koje vrijeme treba to da uradite

Zanimljivosti

Izvor: Kurir     05.06.2016 u 17:41 h 0

 DANAS ZAMISLITE VAŽNU ŽELJU: Mlad Mjesec donosi ispunjenje a evo u koje vrijeme treba to da uradite
FOTO: pixabay.com

Mlad Mjesec u Blizancima biće u konjukciji sa Venerom, u kvadratu sa Jupiterom u Devici, kao i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, kao i opoziciji sa Saturnom u Strijelcu. Takvi napeti tranziti doneće više nemira, nervoze, ali kod nekih razdraganosti, kod onih koji su pod uticajem Venere. Ipak, najviše će biti drugih preterivanja, neodmerenosti vezane za komunikaciju, mentalne aktivnosti, učenje, kraća putovanja, pripreme za ispite.


Kod nekih će se pojaviti razne dileme, jer su Blizanci dvostruki znak, a Mlad Mjesec u izazovnim aspektima donosi poteškoće da se usmjerite samo prema jednom. Osobe koje su pod uticajem tranzitnog Saturna biće podložne strahu, brigama. Na to će djelovati otpor Mladog Mjeseca s retogradnim Saturnom u Strijelcu. Nešta iz prošlosti može kočiti sprovođenje novina.

Ovaj uticaj već će se osjetiti nekoliko dana pred Mlad Mjesec od 1. juna – 6. juna Sunce u Blizancima će tih dana biti u opoziciji sa Saturnom u Strijelcu. Ovaj uticaj će najviše osjećati Strijelci rođeni prvih dana decembra i Blizanci rođeni prvih dana juna i osobe rođene u znaku Strelca, prvih dana novembra. Za vas bi bilo najbolje da usporite, pauzirate ako je potrebno, ili bar smanjite tempo življenja, da se više odmarate, a manje krećete u danima pred Mlad Mjesec. Ako se slučajno pojave zdravstveni problem to je znak da je potrebno da preduzmete nešta novo da bi izašli iz tog stanja i to već od Mladog Mjeseca. To novo, promjene, bi trebalo da se smanji i prevlada posebno neraspoloženja ili bezvoljnosti, osjećanje premora, ili tuge i straha.

Saturn je planeta koja podstiče hronična oboljenja, i da ne bi od akutnog priješlo nešto u hronično dobro je da nešto promenite od Mladog Mjeseca u Blizancima. Dobro je mijenjati prije svega način razmišljanja, stavove, ali i komunikaciju. Ako ima hladnoće i distanciranosti u nekom odnosu, ili negativnih osjećanja, vrijeme je da to promenite od 5. juna kada bude Mlad Mjesec u Blizancima.

Najpovoljnije vrijeme da započnete novine je 5. jun u večernjim satima tj od 17-21 sat kada će Mlad Mjesec biti u sekstilu s Uranom u Ovnu. Novine će se tada brzo odvijati i donijeti mogućnost poboljšanja. Tada je idealno vrijeme za pokretanje novina.

Nekima će one same doći, pa je zato dobro iskoristiti datu priliku.

Za osobe koje su rođene oko 4, 5, 6. i 7. novembra, ovo je doba godine kada im je energija izuzetno smanjena pa je potrebno da se više odmaraju i miruju. Dobro je ako mogu da iskažu i veću hrabrost i moralnu čvrstinu, posebno ako završavaju, ili privode kraju nešto poslednjih dana maja i početkom juna. Tada će biti više opterećenja i to psihičkog, nemira i konfuzije, koji su vezani za novine koje predstoje. Posebno one koje su u vezi za nešto što je povezano s Blizancima, a to je učenje, polaganje prijemnih ispita za upis u srednje škole i fakultete, komunikaciju, medije, kao i putovanja, kao i razna okupljanja, seminare, kongrese i sl.

Obratite pažnju i na informacije koje stižu, provjeravajte ih da ne bi došlo do konfuzije ili lažnih informacija, posebno od 13. juna kada Merkur bude ušao u Blizance i bude veći protok informacija i više komunikacije.
Važno je dopustiti od 5. juna, pa u narednih nedelju dana, da se promjene i novosti odvijaju, jer su one neminovnost, pa se tako treba prilagođavati postojećim okolnostima, što će biti lakše. Trudite se da se pretjerano ne brinete. Strah je uvijek najveći neprijatelj i dobro bi bilo da pronađete način da se s njim izborite, odnosno, pretvorite ga u pokretačku snagu. Tada će sve biti u redu.

Poželite želju…

Dobro je da pravite planove, odredite svoje želje 5. juna kada je dobro raditi vizualizaciju tokom dana. Tada zamišljajte promjene koje želite. Ako niste skloni vizualizaciji, onda napravite plan, zabeležite sve što želite da promenite u svom životu.

Oko 5, 6, 7 i 8. juna u danima oko Mladog Mjeseca u Blizancima, Merkur je u opoziciji s Marsom retrogradnim u Škorpionu. To može dovesti do pojačanog mentalnog napora, uznemirenosti, ili kod nekih i do sukoba mišljenja. Blizancima donosi mogućnost problema vezanih za posao, ili zdravlje, od ranije, pa treba djelovati preventivno i kroz komunikaciju i potrebne informacije rješavati probleme. Više borbe, napora, ili konflikta na poslu, ako ste zaposleni.

Problemi od ranije ili bolesti od ranije mogu se pojaviti i dobro bi bilo da kontrolišete svoje zdravlje i preduzmete preventivu kako bi ublažili, smanjili ili zaustavili nepovoljno delovanje ovih tranzita. Osobe sa podznakom u Ovnu, Škorpionu, kao i Blizancima i Devici će najviše osjetiti ovu opoziciju.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi