Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

''Na kundaku puške ugravirane su dirke i violinski ključ'': Nastavak SMS prepiske ZORANA MARJANOVIĆA sa RADOM IZ BEČA

Regija

Izvor: Telegraf     04.06.2016 u 11:54 h 0

''Na kundaku puške ugravirane su dirke i violinski ključ'': Nastavak SMS prepiske ZORANA MARJANOVIĆA sa RADOM IZ BEČA
FOTO: telegraf.rs

- Pojavljivanje puške za koju do sada nismo znaliu nije detalj preko kojeg se tek tako prelazi u komplikovanim istragama kao što je ova - priča sagovornik iz istrage


Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, otkrio je tokom višenedeljne prepiske sa Radom Matić iz Beča da posjeduje pušku na čijem kundaku su ugravirane klavirske dirke i violinski ključ. Međutim, u policiji tvrde da tokom dva pretresa Zoranove kuće, 5. i 14. aprila nije pronađeno takvo oružje. la su inspektori iz kuće Marjanovića odneli samostrel i vazdušnu pušku, da bi devet dana kasnije iznijeli još nekoliko kesa i kutija, kao i urolani tepih. Postavlja se pitanje da li je Zoran Marjanović uspio da sakrije pušku od policije, da li je ta puška i dalje u njegovoj kući i da li to oružje ima bilo kakve veze sa ubistvom njegove supruge Jelene. 

Novi trag u istrazi ubistva Jelene Marjanović Zoran je praktično dao inspektorima koji rade na ovom slučaju. Naime, Rada Matić djevojka sa kojom se preko Vajbera dopisivao 23 dana nakon Jeleninog ubistva, poslala mu je u četvrtak 19. maja u 18:38 sliku svog nokta nalakiranog u bojama klavirskih dirki, uz komentar “eee, vidi…šta imam ja, a nemaš ti”, na šta joj je Zoran odgovorio “Vrh! To imam urađeno i na kundaku od puške! 

Iako u daljem dopisivanju nije pominjao pušku, ova Zoranova poruka jasno nagoveštava da on negde, možda i u samoj kući krije vatreno oružje. Dokaz za to je činjenica da je u kući Marjanovića policijski pretres obavljen dva puta, 5. i 14. aprila, dakle daleko prije ove prepiske. Osim toga, u policiji nam je potvrđeno da prilikom pretrage Zoranove porodične kuće u Borči, nije pronađeno oružje sa dirkama klavira i violinskim ključem na kundaku. 

– Tokom pretresa 5. aprila iz kuće porodice Marjanović u Borči odnet je samostrel sa strelama i vazdušna puška sa nišanom, upakovana u kutiju od sintisajzera. Devet dana kasnije, 14. aprila, inspektori su odneli nekoliko kesa sa stvarima i jednu veliku kutiju, a u dvorište su iznijeli veliki tepih koji je bio urolan. Puška sa dirkama klavira i violinskim ključem na kundaku nije pronađena – rekao je izvor iz Policije. 

Prema riječima sagovornika iz istrage, Zoranovo priznanje da posjeduje još jednu pušku, moglo bi da predstavlja potpuno novi trag u istrazi, ukoliko se pokaže da to nije još jedna njegova fantazija. 

- Policija je detaljno pretresla kuću Marjanovića, i u dva navrata iznosila stvari iz nje. Ta puška nije pronađena ni prvi ni drugi put. Ukoliko je tačno da takvo oružje uopšte postoji, onda je to vrlo simptomatično jer se postavlja pitanje da li je Zoran sakrio od inspektora tu pušku. Ako ju je zaista sakrio , onda je pitanje zašto je to uradio?! Da li ta puška ima veze sa Jeleninim ubistvom ili postoji neki drugi razlog zbog kojeg Zoran nije želeo da to oružje dođe u ruke policije. Takođe, postoje svjedoci koji tvrde da je Jelenin muž u noći poslijenjenog ubistva izbacio iz kuće nekoliko kesa sa stvarima. Postoji sumnja da je tada sklanjao dokaze. Moguće je da je među tim stvarima u kesama bila ta puška – priča izbor iz istrage, i dodaje da je ovo možda novi momenat u istrazi. 

– Pojavljivanje puške za koju do sada nismo znali nije detalj preko kojeg se tek tako prelazi u komplikovanim istragama kao što je ova. Ko zna, možda nas baš ovaj trag dovede do ubice – priča sagovornik iz istrage.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi