Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Održana izborna skupština mladih izvorne SDS

Bosna i Hercegovina

    29.05.2016 u 15:31 h 1

Održana izborna skupština mladih izvorne SDS

GRADIŠKA - Oko 300 mladih članova Izvorne SDS iz Gradiške izabralo je danas opštinski odbor mladih ove stranke za područje gradiške opštine.


Na danas održanoj izbornoj Skupština mladih Izvorne SDS Gradiška mladi su poručili da žele aktivno da se uključe u politiku i da kreiraju politički, privredni i javni milje gradiške opštine i Republike Srpske. 

Obraćajući se mladim izvornjacima, predsjednik Izvorne SDS Vitomir Popović rekao je da je želja stranke da mlade ljude uvodi na velika vrata u politički i privredni život Srpske. 

"Mladi su naša budućnost, to je potvrđeno danas i u Gradišci. Danas smo poslali jasnu sliku, da nijedna politička partija nema ovoliku podršku mladih, kao što je imamo mi", rekao je Popović. 

Član Opštinskog odbora mladih Izvorne SDS u Gradišci Gorica Pejić smatra da su razlozi za veliko povjerenje koje mladi imaju prema ovoj stranci opravdani. 

"Izvorna SDS je prva stranka koja je mladim ljudima ponudila politički angažman i da aktivno učestvujemo u rješavanju svakodnevnih problema. Zbog toga su mladi ljudi u ovolikom broju odlučili da se trgnu iz letargije, jer smo shvatili da postoji izlaz iz krize", rekla je Pejićeva. 

Nakon izborne Skupštine mladih Izbvorne SDS Gradiška, organizovan je defile gradskim ulicama, te odlazak na cjelodnevno druženje na izletište u Jablanicu.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
  1. Izvorna sds .....znaci genocidne sds !

Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi