Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

HOĆE MARIĆA U ZATVORU Francuzi šokirani nasiljem u Parovima

Zvijezde i tračevi

Izvor: Blic     29.05.2016 u 09:32 h 0

HOĆE MARIĆA U ZATVORU Francuzi šokirani nasiljem u Parovima
FOTO: Medija centar Beograd

U poznatoj francuskoj emisiji na TV D8 gosti i voditelji bili su zgroženi nasiljem u ''Parovima'' i poručili su da producent treba da bude iza rešetaka.


Naime, zgranuti scenama iz “Parova” u kojima je učestvovao i Željko Stojanović, inače građanin Francuske, novinarke su rekle da producentom Milomirom Marićem treba da se bave nadležni organi. 

Oni tvrde da “Hepi” krši osnovna ljudska prava time što na silu zatvara učesnike i što im ne dozvoljava da izađu iz rijalitija kada oni to žele.

Milomir Marić kaže da je protiv televizije na kojoj radi organizovana loša kampanja kako bi se njihov rad omalovažio. 

U francuskoj emisiji „Touche Pas A Mon Poste“, koja ima veliku gledanost, novinarke su rekle kako hepi krši osnovna ljudska prava time što na silu zatvara učesnike 

- Željko Stojanović, učesnik “Parova” koji je pobjegao, protiv nas je organizovao kampanju i sada pokušava da se vrati u rijaliti pošto misli da se približava kraj, želeći da pobjedi. On je napustio “Parove” jer mi nismo prihvatili njegove uslove da on izbacuje koga hoće, onoga ko mu je protivkandidat. Došli smo u paradoksalnu situaciju da on nije poštovao ugovor. On je tražio da izbacujemo svakog ko je imao više glasova od njega. Mi smatramo da gledaoci treba da izbacuju učesnike glasanjem - kaže za “Blic” Milomir Marić. 

On dodaje da je u francuskim rijaliti programima bilo mnogo više agresije. 

- Kod nas je to više šala, komika. Niko to ne uzima ozbiljno. I ti koji se svađaju drugog dana se ljube - smatra Marić. 

Priču Francuza da treba da završi u zatvoru prokomentarisao je : 

- Nemam šta ja da radim u zatvoru. 

Pojedini učesnici kao što su Slađana Petrušić, Hasan Dudić, Miki Đuričić završili su na sudu zbog nasilničkog ponašanja. 

- Svako ko je pribegao nasilju izbačen je. Mi nasilje osuđujemo. Nikog ne branimo. Pravosuđe goni nasilnike. Mi se ne miješamo u sud. Rijaliti je javno mjesto kao što su ulica, kafana, i do nasilja može da dođe svuda, pa čak i u pozorištu, kao što znamo da je bilo nasilja - rekao je Marić. 

Zatvorenike u rijalitije 

Marić ima predlog za čelne ljude države. 

- Pošto država nema dovoljno sredstava da izdržava zatvorenike u Srbiji, pa pribegava nekim nanogicama, i nema ko da hrani te ljude, da kaznu izdržavaju u rijalitiju. Biće pod video-nadzorom 24 sata, imaće kontrolu, a rijaliti djeluje vaspitno i može da pomogne socijalizaciji raznih prestupnika - ističe Marić.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi