Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Veliki ljubavni horoskop za jun: Vodolije dominiraju, a Škorpije će se smoriti

Lifestyle

Izvor: 24sata.rs     28.05.2016 u 09:29 h 0

Veliki ljubavni horoskop za jun: Vodolije dominiraju, a Škorpije će se smoriti
FOTO: pixabay.com

Kod Ovna će sve biti pretjerano, Lavovima je bolje da se primire, a Vodoliju očekuje potpuno lud period.


Jun je nestabilan i turbulentan mjesec. Planete koje prolaze kroz znak Blizanci (Sunce, Venera i Merkur) prave T-krst u promenljivim znakovima, sa Jupiterom (u Devici) i sa Neptunom (u Ribama). Taj krst okuplja napete aspekte: dvije opozicije i četiri kvadrata. U ovom slučaju radi se o: Jupiter – Neptun opoziciji (bila je aktivna prošle godine), opozicija između Saturna i planeta u Blizancima, kvadrati Saturn – Neptun, Jupiter – Saturn, Neptun sa planetama u Blizancima i Jupiter sa planetama u Blizancima. Planete koje prolaze kroz znak Blizanaca i prave aspekte sa tri sporije planete (Jupiter, Saturn, Neptun) imaju ulogu u stvaranju krsta koji donosi značajne, impresivne i zbunjujuće događaje. 

Na makro planu donosi pobune i značajne događaje vezano za transport, komunikaciju i informacije, ali isto tako i područja u kojima su Jupiter, Saturn i Neptun imali uticaja u prošloj godini: pravo, religija, kultura, medicina, migracije, granice, stranci i strane zemlje i slično. 

Isto tako, mogu se očekivati dramatični događaji, sukobi i katastrofe. Tokom juna 2016. godine događaji će biti intenzivniji, uzimajući u obzir činjenicu da se na dan 18. juna formira kvadrat između Saturna i Neptuna. 

Neptun ima značajnu ulogu tokom juna 2016. godine, jer je tokom mjeseca retrogradan i stacioniran i ostaje tako sve do 12. stepena Riba (retrogradno kretanje počinje 13. juna). Neptun povezujemo sa idealizovanjem, kreativnošću, maštom, predanošću, ali isto tako sa lažima, prevarama, kriminalom, iluzijama, dvosmislenošću, haosom, neharmonijom, otuđivanjem, progonstvom, obmanama. 

Sa druge strane, tokom juna može doći do reformi, transformacija, konstruktivnog razvoja i usmeravanja na pravi put. To će biti istaknutije u drugom delu juna kada se formira harmoničan egzaktan aspekt između Jupitera i Plutona (26. juna). 

Drugi značajan događaj u junu događa se kada Merkur završava svoje retrogradno kretanje u Biku. Merkur se kretao retrogradno više od dva mjeseca i doveo nas do analiziranja, razmišljanja i razrešavanja određenih aspekata u našem životu. Konkretno, radi se o području u kojem Merkur – Mars opozicija (koja se formira 9. juna), može donijeti važne događaje, zaključke i odluke u prvom delu mjeseca. 

Na kraju, ali ne i posljednje, velika vijest: 30. juna Mars kreće direktno, nakon dva i po mjeseca retrogradnog kretanja. Mars je u svom sjedištu, u Škorpiji, snažan i pozitivan. Ciljevi postaju jasni, barijere se prelaze a sve što se preduzme, svaka akcija sada ima veći izgled za ostvarenje uspjeha. 

Evo kako se sve to konkretno odnosi na horoskopske znakove. 

OVAN 

Sve do 17. juna, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u 3. kući Ovna. Uz prisustvo Venere u 3. kući svi neočekivani susreti mogu dobro proći ili ulazak u novu vezu može biti temeljen na zajedničkim intelektualnim interesima. Ali, Venera je u lošem položaju zbog Saturna, Jupitera i Neptuna, zbog čega će vaš ljubavni život istrpeti razne blokade, zbunjujuće situacije ili pretjerane emotivne reakcije. Nakon 17. juna Venera ulazi u puno mirniju kuću. Od tog datuma nadalje biće više zadovoljstva, bliskosti i težićete da izgradite stabilniji i sigurniji odnos. Voljena osoba, porodica i dom biće u prvom planu. 

BIK 

Mars se vratio u kuću partnerstva Bika, kroz koju prolazi retrogradnim hodom, i tu ostaje do 30. juna a tada nastavlja da se kreće direktno. U tom periodu mogu se očekivati kritični trenuci koji stavljaju na test veze. Traži se dobro i loše kroz odnos. Ono što ima vrednost priježivljava i ojačava. Ono u čemu se ne prepozna vrednost raspada se. Ali, nemojte požurivati stvari! Krajem juna možete da donesete najbolje odluke, jer to je vrijeme kada ćete imati sve potrebne argumente, prave zaključke i kada situacija postaje jasnija. Osim toga, u prvom delu mjeseca na vezu utiče novčana situacija. U drugom delu mjeseca odnos se temelji na komunikaciji. Jun može donijeti i obnovu odnosa. 

BLIZANCI 

Jun je mnogo bolji mjesec, za razliku od prethodnih mjeseci, za vaš ljubavni život. Stvari su počele da se poboljšavaju u poslednjoj nedelji prošlog mjeseca kada su se dogodile dvije značajne stvari: Mars je izašao iz kuće parova Blizanca (ne žurite sa zaključkom, ponovno se vraća u junu!) i Venera, planeta ljubavi, ušla je u Blizance. Izlaskom Marsa iz kuće parova Blizanca otpušteno je i puno napetosti u vašem ljubavnom životu. Venera svojim dolaskom u vaš znak donosi i nove ljubavne prilike, više strasti i sreće u vezi ili braku. Venera će boraviti u Blizancima do 17. juna i do tada iskoristite ove povoljne okolnosti. Drugi dio juna je isto tako povoljan, ali više za dom i finansijska pitanja. 

RAK 

Krajem prošlog mjeseca Mars se vratio u kuću strasti Raka, samo što je sada retrogradan i stvari se neće promijeniti tokom juna. Mars otvara čitavu paletu starih emotivnih pitanja u ljubavnom životu ili ćete se naći u neobičnoj ljubavnoj situaciji, ponekad komplikovanoj, teškoj, koja vas tjera da razmislite o temama slobodne ljubavi, avanture ili čak majčinstva ili očinstva. Mars počinje da se kreće direktno 30. juna. Do tada ne savjetujemo da donosite važne odluke u ljubavnom životu, zato što slagalica neće biti složena, neki dijelovi će nedostajati ili će se situacija preokrenuti na neočekivan način. Nakon 17. juna situacija počinje da se popravlja. Tada u vaš znak ulazi Venera. 

LAV 

Što se tiče ljubavnog života mjesec pred nama nije baš velikodušan prema Lavovima. U prvom delu juna ćete se zabaviti, puno ćete se družiti i veza će zadržati balans ili će barem tako izgledati okolini, ali nećete biti u potpunosti zadovoljni. Napete situacije i neke stvari brinuće vas i smetaće vam. Imaćete određene sumnje. Nakon 17. juna može doći do frustracija, razočaranja, udaljavanja ili raznih ograničenja. Sa druge strane, kod kuće neće biti mirno. Može doći do neprijatnih i stresnih situacija vezano za porodična pitanja, finansije, roditelje i razne obaveze. 

DJEVICA 

Tokom juna planete su velikodušne prema vašem ljubavnom životu. Jupiter, vladar kuće parova Djevice, ostaje u Devici a Venera, planeta ljubavi je jako dobro smještena. Tokom prvog dijela mjeseca, Venera je u 10. kući Djevice, na jednom od najboljih mogućih mjesta i donosi dodatno snagu, ali može na neki način ljubavni život povezati sa poslovnim životom. Nakon 17. juna Venera dolazi u 11. kuću, srećnu kuću. Isto tako, odatle Venera formira harmonični aspekt sa Jupiterom. Povećavaju se prilike za ljubav! Oni koji su u vezama mogu očekivati da ljubav procveta zahvaljujući nježnosti, brižnosti, harmoničnom odnosu i optimizmom. Povoljan je period za planiranje budućnosti.

VAGA 

Komplikacije u vašem ljubavnom životu tokom juna mogu se nastaviti. Razlog tome je retrogradno kretanje Marsa, vladara kuće partnerstva Vage. Događaji mogu biti poprilično stresni. Ipak, čini se da je ovo stanje samo privremeno tokom juna. Zarada i novčana pitanja miješaju se u ljubavni život. Možda ste zajedno sa partnerom ispred finansijskog izazova ili vaš partner ima takav problem koji narušava harmoniju u vašem odnosu. Inače, prvi dio juna podstiče romatična putovanja, duhovne teme između para i ohrabruje udaljene ljubavi. Drugi dio mjeseca povezuje vaš odnos sa karijerom ili društvenim aktivnostima. 

ŠKORPIJA 

U ljubavnom životu prvi dio mjeseca juna neće biti prijatan, zato što je Venera, vladar kuće parova Škorpije, u vašoj 8. kući. Ovaj položaj Venere donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Pretjerano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša, posebno u ovom periodu kada je Mars u Škorpiji i retrogradan. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! Od 17. juna Venera ulazi u 9. kuću Škorpije, što je mnogo ugodniji i bolji položaj. Situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi. 

STRIJELAC 

Za vas jun otvara vrata ljubavi! Sa Suncem i Venerom u kući parova Strelca, prve dvije dekade juna donose puno novih prilika. Sunce vam daje energiju i naglašava važnost partnerskog odnosa i zato će voljena osoba biti centar vašeg svijeta. Sve vaše želje i planovi vrteće se oko voljene osobe. Venera vidno pojačava vašu žeđ za ljubavi i strašću. Ako ste u vezi ili braku, možete očekivati harmoničan i lijep odnos uz puno ugodnih i ispunjavajućih zajedničkih trenutaka. Od 13. do 30. juna kroz kuću parova prolazi Merkur, podstiče komunikaciju između vas i voljene osobe i može donijeti vrlo značajne i posebne susrete i putovanja. 

JARAC 

Prvi dio juna je poprilično jednoličan. Nedostatak vremena i puno obaveza uticaće na vaš ljubavni život. U najboljem scenariju radite zajedno sa voljenom osobom (posao, obuka) ili zajedno ulažete napor za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Postoji mogućnost i za romansu na poslu ili romansu koja ima veze sa poslom. U drugom delu mjeseca situacija se drastično mijenja. Venera, planeta ljubavi i harmonije, 17. juna ulazi u kuću parova Jarca. Odnos sa voljenom osobom postaje nežniji, ispunjeniji i pun razumjevanja. Bićete emotivno otvoreniji za druge i za one koji nisu u vezi otvaraju se nove mogućnosti za ulazak u novu ljubavnu vezu.

VODOLIJA 

Senzualnost pristiže u talasima tokom juna. Kroz kuću ljubavi Vodolije prolaze Sunce, Venera i Merkur. Sunce donosi vitalnost i energiju, Venera romanse, flertove i ljubav, a Merkur sklonost eksperimentima i novome. Pod ovakvim uticajem jun je otvoren za sve mogućnosti: prosidbe, nove ljubavi, obnove veza, istraživanje novih mogućnosti, upuštanje u nova ljubavna iskustva. Možete očekivati puno zabave, jer vam jun donosi sve moguće užitke. Tu i tamo može doći do prepreka, ali ako želite biti srećni tada nije vrijedno da im posvećujete puno pažnje.

RIBE 

U prvom delu juna bićete usmereni na dom i porodicu. Vjerovatno ste, zajedno sa partnerom, okupirani kućom ili se više družite sa roditeljima i rodbinom. Za vašu emotivnu stabilnost, biće vam potrebna privatnost, mir i sigurnost. Od 17. juna planeta ljubavi Venera veličanstveno ulazi u kuću ljubavi Riba. I 21. juna pridružuje joj se Sunce. Sunce pojačava snagu strasti. Venera donosi senzualnost, romantiku i moć zavođenja. Isto tako, Venera donosi mogućnosti i stvara povoljne okolnosti za ljubav. Ovo je objećavajuć period za vaš ljubavni život, posebno kada su Sunce i Venera u dobom odnosu sa Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući parova Riba.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi