Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Ove poze su ženama najdraže, igranje klitorisom je veoma važno!

Lifestyle

Izvor: Vesti-online     26.05.2016 u 12:48 h 0

Ove poze su ženama najdraže, igranje klitorisom je veoma važno!
FOTO: wallpino.com

Muškarcima nije ništa draže nego kada vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partnerku u krevetu. Takođe, ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on, jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje.

Stručnjaci za seks izdvojili su top 4 poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto: 

Položaj mačke 
U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomaknut malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vrijeme, žena drži noge obmotane oko muškarca i kontroliše pritisak. 

Pseći položaj 
Poznat i kao "doggy stile". Kod ove poze žena je na koljenima i dlanovi su joj na podu, a muškarac penetrira otpozadi. U ovom položaju stimulira se ženina G- tačka što rezultira jakim orgazmom. 

Most 
Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koja može da se nazove obrnutim "doggyjem". Žena legne na leđa, pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a zadnjica u vazduhu. Muškarac je na koljenima, između njenih butina i rukama joj pridržava zadnjicu. 

Ona je gore 
Samim tim ima kontrolu nad cijelom situacijom, a i položajem svog tijela namešta koliko će klitoris biti stimuliran tokom penetracije. Recimo, želi li da penis više dotiče klitoris, samo mora više da se nagne prema muškarcu i malo više da stisne butine.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi