Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Zločin detaljno planiran: Jelena ubijena kamenom

Hronika

Izvor: Vesti-online     25.05.2016 u 09:21 h 0

Zločin detaljno planiran: Jelena ubijena kamenom

Pjevačica Jelena Marjanović je ubijena kamenom prečnika 20 centimetara, koji je ubica prethodno donio na nasip u Borči gdje je i izvršio zločin, utvrdila je istraga!


Do ovih saznanja forenzičari su došli detaljnom obdukcijom Jeleninog tijela, ali i pažljivom pretragom mjesta zločina, u čijoj široj okolini nije pronađen ni jedan kamen! 

Najnovija saznanja do kojih je policija došla, prema riječima sagovornika "Informera", mogla bi da suze krug mogućih ubica i otkriju motiv zločina. 

- Na osnovu povrijeda na Jeleninoj glavi nepobitno je utvrđeno da je ona ubijena povećim kamenom nepravilnog oblika, koji je u prečniku širok oko dvadesetak centimetara. Pretragom terena na nasipu u Borči, gdje je zločin izvšen, utvrđeno je da takvo kamenje ne postoji. To jasno govori da je ubistvo unaprijed planirano, da je ubica cio zločin do tančina osmislio i da ga je praktično ritualno obavio. Najprije je pronašao odgovarajući kamen, donio ga na nasip, sačekao žrtvu i svirepo je ubio. Činjenica da je odabrao da ubije kamenom Jelenu govori o tome da se radi o veoma inteligentnoj osobi, koja je znala da će tako najlakše da se otarasi oruđa kojim je izvršen zločin - otkriva jedan od iskusnijih inspektora koji do početka radi na ovom slučaju. 

Prema njegovim riječima "sada je potpuno jasno da je Jelenu usmrtio neko njoj blizak, ko je dugo i veoma deteljno planirao zločin i da ubistvo čak ima i neke ritualne odlike".


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi