Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

STVARI KOJE PRIVLAČE NESREĆU I SIROMAŠTVO: Nikako nemojte držati ove predmete

Zanimljivosti

Izvor: Kurir     22.05.2016 u 17:40 h 0

STVARI KOJE PRIVLAČE NESREĆU I SIROMAŠTVO: Nikako nemojte držati ove predmete
FOTO: pixabay.com

Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan. Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega.


Pretrpan prostor stvara otežanje u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni manjak nije dobar. Uvijek treba da harmonizujete prostor, jer vaš dom ste vi. 

Ako imate osjećaj da vas prostor "tjera", to znači da morate da ga oplemenite, razveselite postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak. Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan. Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega. Previše zemljanih boja (smeđi tepih, na primjer) u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti. 

Stakleni zidovi, i uopšte velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva umor, a moguće su i povrede i štete ako se stakla razbiju. Staklena posuda za novac - stavljati samo krupne novčanice. 

Crna posuda za novac pretvara energiju u jedan korak dalje - za spoljašnje i unutrašnje bogatstvo. Zavisi od toga šta se u posudama nađe, to će se i ostvariti. Ne treba ih držati ni na dohvat ruke, jer će se stalno uzimati ostavljeni novac za sreću. 

Slike u domu 
Slika starog čoveka nagoveštava dugovečnost. Slikom vodopada prizovite uspješnu karijeru. Slike s vatrenim bojama pomažu da se podstakne veći ugled. Slike mladog, zelenog drveta pomažu da se stvori obilje. Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu. 

Ako vam je neko objećao da će za vas skinuti dugu s neba, onda se sigurno malo šalio, jer dugu niko nikad nije dodirnuo, niti spustio na zemlju. Ali bi bilo dobro da u domu imate sliku duge. Ona uvijek usrećuje ljude i njenih sedam spektakularnih, svijetlećih boja znače čaroliju i novi, ljepši život.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi