Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

HALIDA BEŠLIĆA POGODILE 2 SMRTI: Ja sam sljedeći na redu...

Zvijezde i tračevi

Izvor: Kurir     22.05.2016 u 17:30 h 0

HALIDA BEŠLIĆA POGODILE 2 SMRTI: Ja sam sljedeći na redu...
FOTO: YouTube Screenshot

Bosanski pjevač Halid Bešlić nedavno je ostao bez oca Muje, čija smrt ga je zadesila na turneji po Americi, a pogodila ga je i smrt prijatelja Ćazima Čolaković, a kako je rekao, sljedeći je on na redu.


"I život i smrt su dio naše svakodnevnice. Nikada mi u životu nije gore bilo, ali izdržao sam. Samo ja znam kako i na koji način. Sve je to sada iza mene, pomalo se stabilizujem i privikavam na život poslijesmrti i sahrane moga oca", rekao je Bešlić i otkrio šta je prvo pomislio kada je saznao za očevu smrt. 

"Pomislim na ono što mi je moja pokojna mama govorila: "Sine Halide, u životu i smrti je najbitnije da sve ide i bude po redu". Kada sada gledam iz njene perspektive, ispada da sam ja slijedeći. Moram da kažem i da se sada nadovežem na ovo - da je moje djetinjstvo bilo srećno, mirno i bezbrižno na Romaniji. Tada se drugačije živelo nego danas. Bilo smo zadovoljniji ili je to sada tako sve iz moje perspektive gledanja. Srećan sam i ponoson na svoje djetinjstvo. Imao sam roditelje koji su me voljeli, a to je ono što je nezaboravno. 

Nedavno je preminuo i Halifov kolega Ćazima Čolaković. Pogodila ga je i njegova smrt. 

"To je zaista posebno pitanje, kao što je i moj Caka bio. Njega sam najviše volio na estradi. On mi je najviše pomogao kad sam počeo sa pesmom, mada smo isto godište, ali on je počeo nekoliko godina prije mene. Družili smo se i privatno i poslovno. Veliki gubitak za ljude koji znaju šta je dobar pjevač, dobar autor i dobar čovek, rekao je Halid.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi