Foto: null

Vrijeme praznika se bliži, a zbog novonastale situacije preostaje nam samo da se zatvorimo u kuću i gledamo filmove

Ako već birate filmove koje ćete gledati, predlažemo vam 10 klasika koje morate pogledati barem jednom u životu. Vjerujte nam: nećete se pokajati!

 

Let iznad kukavičjeg gnezda

 

Patrik je zločinac koji završava u psihijatrijskoj ustanovi odakle planira da se bori protiv sistema. Kada odluči da pobjegne, sa drugim pacijentima razvija plan i sve kreće nepredvidivim tokom


Dogodilo se jedne noći

 

Eli je razmažena kćerka milionera koja bježi od porodice. Na svom putu upoznaje Pitera, novinara koji traži nevjerovatnu priču.

 

Iako su glumci smatrali da posao nisu dobro uradili, ova komedija je nešto najsmješnije što ćete pogledati ovih dana.


Kad jaganjci utihnu

 

Studentkinja FBI akademije radi na složenom slučaju i traži pomoć Hanibala Lektora, nevjerovatnog ljekara. Ako želite pošteno da se isprepadate pogledajte ovaj nevjerovatni film:


Prohujalo sa vihorom

 

Ako ste željni ljubavne priče sa nevjerovatnom glumom, ovaj film morate da pogledate


Eni Hol

 

Stend-ap komičar se zaljubljuje u neurotičnu i nestabilnu pjevačicu Eni Hol. Film napravljen kao ismijavanje romantičnim pričama postao je kultna romantična priča sa smiješnim sekvencama.


Američka lepota

 

Kada glavni lik napuni 40 godina, kao da ga hvata kriza srednjih godina i on pokreće lavinu dešavanja koja utiču na njegov, ali i na život njegove porodice.


Apartman

 

Zaposleni u osiguravajućem društvu ima apartman blizu kancelarije, te dopušta direktorima da se sastaju kod njega u stanu. To će mu uskoro postati veliki problem.


Djevojka od milion dolara

 

Kada uporna i talentovana djevojka upozna pravog trenera, dešavaju se čuda. Ponekad je veoma teško gledati Istvuda kako režira i glumi, jer on svoje likove ne štedi.


Engleski pacijent

 

Nevjerovatno lijepa priča i nevjerovatno lijep film - ostaviće vas bez daha. Sve što vam je potrebno su kokice, ćebe i par sati da odgledate ovo divno čudo.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )