Foto: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi istakao je da strah mora da postoji kada su u pitanju ovako važne utakmice, a ova u kojoj Srbija dočekuje Crnu Goru u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj spada u red "biti ili ne biti".

Srbija je porazom od Mađarske zakomplikovala situaciju za plasman na EURO, ali ipak i dalje Orlovi imaju sve u svojim rukama. Pobjeda nad Crnom Gorom dovela bi ih nadomak željenog cilja.

– Strah mora da postoji. Time pokazujete poštovanje prema protivniku i takmičenju. Bilo je potrošnje uz Budimpešti, ali smo uživali u toj utakmici, igrali smo onako kako smo željeli. Što se tiče potrošnje, mi ćemo biti spremni za taj meč – rekao je Stojković.
 
Medijima se obratio i napadač Aleksandar Mitrović, koji je istakao da je privilegovan što ima priliku da brani dres Srbije.

– Da nam je neko ponudio ovakvu situaciju pred početak kvalifikacija, mislim da bismo je svi prihvatili. Čast je i privilegija braniti boje reprezentacije Srbije – rekao je Mitrović.
 
Prodaja karata ne ide onako kako se očekivalo, ipak Piksi vjeruje u podršku navijača.
 
– Naravno da osjećam podršku nacije. Mi želimo da odemo na EURO i to je na čemu smo fokusirani. Ne obazirem se na to koliko je ulaznica prodato, na nama Je da damo sve od sebe i savladamo Crnu Goru – rekao je selektor Srbije.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )