Foto: Screenshot

U sudnici u Virdžiniji su izneseni završni argumenti advokata Džonija Depa i Amber Herd. Advokat glumice Ben Rotenborn je izneo najubedljivije dokaze u korist svoje klijentkinje i nazvao Džonija "čovjekom koji je na Amber bacio ljagu bez ikakvog pokrića".

"Cijeli ovaj slučaj se odnosi na okrivljavanje Amber Herd za stvari koje nije uradila", rekao je advokat zvezde "Akvamena" i dodao:

"Ali to je ono što gospodin Dep radi, to je uvek radio. Okrivite druge ljude, odbijte da preuzmete odgovornost. Ali problem za njega ovdje je što se ogriješio o zakone Sjedinjenih Država."

Rotenborn nakon šest nedelja tvrdi da se radi o "gnusnom zlostavljanju" Herdove i "najodvratnijem okrivljavanju žrtve porodičnog nasilja".
 
Tokom čitavog suđenja, Rotenborn je bio prilično neprecizan i upadao u svaku od zamki Depovog vještog tima, ali danas se jasno pozivao na zakon.
 
"Da li Prvi amandman daje gospođi Herd pravo da napiše riječi koje je napisala u ovom članku 18. decembra 2018. godine? Da li bi neko mogao da napiše takav članak u Sjedinjenim Američkim Državama, a da ne prođe kroz pakao?", upitao je prisutne.

Istakao je zašto Amber treba, po njegovom mišljenju, nedvosmisleno da dobije presudu u svoju korist.

"Dame i gospodo, da budem vrlo jasan, ako je Amber zlostavljao gospodin Dep makar jednom, onda ona pobjeđuje", rekao je Rotenborn, nazvavši "smiješnom" Depovu tvrdnju da nikada nije zlostavljao svoju bivšu.
 
"Pokušavaju da te prevare da veruješ da Amber mora biti savršeno ispravna u odnosu da bi pobjedila. U stvari, ako ne uspije da dokaže da nije zlostavljao Amber makar jednom prilikom, ona pobjeđuje", zaključio je.

Okarakterisavši Depa kao osvetoljubivog, Rotenborn je rekao da će glumac "učiniti sve što može da uništi vaš život, uništi vašu karijeru".
 
Podsjećamo, Dep je tužio Amber Herd u martu 2019. zbog članka Vašington posta od 18. decembra 2018. u kojem je glumica napisala da je postala "javna ličnost koja predstavlja žrtve zlostavljane u porodici". Iako na kraju Depa nikada nije pominjala po imenu, glumac tvrdi da je to "razorilo njegovu već opadajuću slavu i karijeru", te ju je zbog toga tužio.
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )