Foto: Srpskainfo

Demokratski narodni savez nije maloljetan da drugi odlučuje u naše ime i da nas za ruku vode na sastanke bez našeg znanja i pristanka, izjavio je predsjednik DNS, Nenad Nešić komentarišući jučerašnju izjavu lidera SNSD, Milorada Dodika da će na Jahorini upriličiti sastanak sa novim visokim predstavnikom, Kristijanom Šmitom, kome će prisustvovati predsjednici svih stranaka iz Srpske.

U DNS odluke donosim ja u dogovoru sa Predsjedništvom stranke. Nikoga iz druge stranke nisam delegirao da to čini umjesto mene.Još manje sam spreman da iz medija saznajem na kom sastanku ću navodno učestvovati – istakao je Nešić.

On dodaje da to što su lideri svih stranaka iz Republike Srpske jedinstveno odbacili nametanje zakona od strane bivšeg visokog predstavnika, Valentina Incka, kao model funkcionisanja BiH ne znači da su spremni da im neko iz Republike Srpske nameće svoju volju.

– DNS je uvijek odlučan da brani interese Republike Srpske, ali nemamo namjeru da budemo pojas za spasavanje pogrešnoj politici – naglasio je Nenad Nešić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )