Foto: Blic.rs

Edita Aradinović sem svojim pjesmama i izgledom, često skreće pažnju zbog svojih emotivnih veza.

Iako je iskrena po pitanju toga da još uvijek nije spremna da se nekome preda za cijeli život, ne krije da traga za iskrenom i pravom ljubavi za cijeli život.

Nedavno je izdala pjesmu zanimljivog naziva “Varalica”, te smo je na početku pitali da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

– Vjerovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvijek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti vjeru u ljubav bez prevare – iskrena je pjevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

Bila je više raspoložena da priča o saradnji sa koleginicom Sarom Jovanović.

– Što se saradnje sa Sarom tiče, stvarno je nastala iz potpune ljubavi prema muzici, i našim djevojčicama i fanovima. Željele smo da usred ovog haosa ponudimo nešto što je luckasto, lijepo i neopterećujuće. S sruge strane, imam još dosta projekata na čekanju i završavam album, i jedva čekam da izađe – kaže pjevačica te objašnjava da li je njen običaj da non stop mijenja žanrove u muzici hrabar potez ili ludost:

– Hrabra sam i definitivno luda, i ne vezujem se za žanrove, već za dobre projekte, muziku i namjeru. U ovom slučaju namjera je bila da osvežimo scenu dobrim desertom.

Na društvenim mrežama Edita nerijetko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pjevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vježba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najseksepilnije pjevačice mlađe generacije jako prija.

– I ja sam sebe počela da doživljavam tako, i sve što sam starija se bolje nosim sa svojim govorom tijela, dopada mi se ova koža u kojoj sam i drago mi je ako me i drugi tako doživljavaju – iskrena je pjevačica.

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lijepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda. Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

– Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i prije nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umjereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se osjeća. Podržavam svakako prirodnu ljepotu – zaključila je Aradinovićeva

Dok se njene koleginice utrkuju da izbace što lepše fotografije na društvenim mrežama, koje su najčešće provučene kroz filtere i fotošop, Edita je pokazala da ne pati od trendova i da nema komplekse. Ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj se vidi da ima strije na zadnjici uz poruku “Vidite li koliko sam jaka” i zbog toga prikupila mnoge komplimente svojih pratilaca, piše Blic.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )