Foto: BLIC VIDEO/SCREENSHOT

Od prvog pojavljivanja u emisiji „Neki novi klinci“, a potom i u „Zvezdama Granda“, Džejla Ramović je postepeno gradila svoj imidž i blistavu karijeru, ne želeći da u bilo kom trenutku poklekne trendovima i komercijali. Ipak, sada je progovorila o problemu sa kojim se skoro svaki pjevač, pa i ona trenutno susreće.

Pjevačica je za Grand istakla da nikad nije željela da pravi kompromis zarad popularnosti, a progovorila je i o diskografskoj pauzi kojoj su joj mnogi zamjerili.
 
– Smatram da nema potrebe da žurim za bilo čim jer imam 21 godinu i stvarno imam mnogo vremena ispred sebe. Ne kažem da ne moraju veliki koraci da se prave i sada, ali mislim da imam vremena i da sve može da ide polako. Ja sam zadovoljna kako to ide i ponosim se svim što sam do sad uradila i to je na kraju dana to najbitnije. Ja sam sretna sa onim što radim – rekla je Džejla i dodala da je uvijek mnogo truda, rada i ljubavi ulagala u svaki muzički projekat na koji se dugo i čekalo.

Džejla ističe da ima veliku podršku najbližih, ali da odluke o svojoj karijeri donosi sama.

– Najbitnije od svega je da posmatram i slušam mišljenja drugi ljudi, i porodice i publike, ali na kraju kad treba da se odluči pratim isključivo svoje srce. Možda sam propustila neke prilike koje su bile komercijalno dobre, možda neke nisu bile najsjajnije, ali sa svime sam zadovoljna – istakla je pjevačica koja je publiku nedavno obradovala duetom sa Henijem.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )