Foto: Mondo

Bivši suprug Anđelke Prpić, oglasio se nakon priča da je glumica navodno trudna s njegovim nekadašnjim prijateljem.


Glumica Anđelka Prpić dospjela je u žižu javnosti nakon što se pročulo da je navodno u petom mjesecu trudnoće sa sada već bivšim prijateljem njenog nekadašnjeg supruga Daria Prpića s kojim je bIla u braku devet godina. Pričalo se i da im je on bio kum na venčanju 2011. godine, a sada se Dario o ovoj aferi oglasio za Kurir.
 
Kako se navodi on je stavio tačku na dugogodišnje prijateljstvo s M.Ž, kojem je trebalo da kumuje na vjenčanju s bivšom devojkom, a za pomenuti portal je kroz smeh rekao:

"Želim im svu sreću, ako se budu vjenčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želio da uzme moje prezime, nemam ništa protiv", našalio se ugledni beogradski ugostitelj koji nije želio da iznosi više detalja.
 
Anđelka je i ranije na Instagramu objavljivala fotografije na kojima se nalazi njen sadašnji partner, koji je bio i na večeri koju je upriličila u oktobru povodom svog 38. rođendana. M.Ž. je u martu raskinuo vezu od 11 godina, pa do vjenčanja, na kojem je bilo planirano da kumuje Dario, nije došlo. 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )